Αποσύρθηκε στα 33 του ο Νέιτ Ουόλτερς

Ο Νέιτ Ουόλτερς

Αποσύρθηκε στα 33 του ο Νέιτ Ουόλτερς

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:51 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 22.02.2024

Ο Νέιτ Ουόλτερς, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, αποσύρθηκε από τη μπάσκετ, με τον Αμερικανό να βάζει τέλος στην καριέρα του στα 33 του χρόνια.

O Νέιτ Ουόλτερς αποσύρθηκε από το μπάσκετ.

Ο Αμερικανός πήρε απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του, σε ηλικία 33 με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να ανακοινώνει την απόφασή του τον Φλεβάρη του 2024, όντας ήδη περίπου 8 μήνες μακριά από τη δράση.

Νέιτ Ουόλτερς ©Intime

«Το να είμαι πίσω στην οικογένειά μου σημαίνει τα πάντα για εμένα. Δεν ήμουν στο σπίτι μου για δέκα χρόνια. Οι σεζόν μακριά από τις ΗΠΑ είναι τόσο μεγάλες. Τώρα είμαι παντρεμένος με παιδιά. Σε κάποια σημείο (η σεζόν) διαρκούσε τόσο πολύ», είπε ο Ουόλτερς στο St.Cloud Live.

Ο Νέιτ Ουόλτερς αγωνίστηκε σε Ερυθρό Αστέρα, Ούνικς Καζάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζάλγκιρις Κάουνας, Ελάν Σαλόν, Μπεσίκτας και φυσικά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αποτέλεσε και την τελευταία ομάδα της καριέρας του.

Στο ΝΒΑ φόρεσε για δύο σεζόν τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, οντας συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αυτό το διάστημα (2013-2015), ενώ είχε μικρά περάσματα από Νιου Όρλεαν Πέλικανς και Γιούτα Τζαζ.

Σημάδια που πρέπει να τον ανησυχούν περισσότερο από τον χαμένο τίτλο

Σημάδια που πρέπει να τον ανησυχούν περισσότερο από τον χαμένο τίτλο

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχασε έναν τίτλο που όφειλε να παλέψει περισσότερο για να τον κατακτήσει, αλλά η συνολική εικόνα του στο Ηράκλειο πρέπει να τον απασχολήσει πιο πολύ από τον χαμένο τελικό. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.