Οι Σέρβοι θεωρούν σίγουρο πως ο Γιόκιτς θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι Σέρβοι θεωρούν σίγουρο πως ο Γιόκιτς θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Γιώργος Γαβριλάκης 16:06 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 29.05.2024

Δημοσίευμα από την Σερβία, αναφέρει πως ο Νίκολα Γιόκιτς μετά την απουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα επιστρέψει στην εθνική ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό των Ντένβερ Νάγκετς στα Playoffs του NBA, o Νίκολα Γιόκιτς δεν είχε εμφανιστεί δα και αποφασισμένος το καλοκαίρι του να το περάσει σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εθνικής ομάδας.

Είπε πως χρειάζεται χρόνο «για να το σκεφτώ» και πάνω που οι Σέρβοι (και όλοι οι υπόλοιποι) άρχισαν να αμφιβάλουν για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, από την πατρίδα του Joker και συγκεκριμένα από την TeleSport προκύπτει ότι τελικά ο σούπερ σταρ του «μαγικού πλανήτη» και MVP της κανονικής διάρκειας για τρίτη φορά στην καριέρα του, θα πάει στο... Παρίσι.

Η «πόλη του φωτός» θα φιλοξενήσει την μεγάλη αθλητική διοργάνωση και η Σερβία που χωρίς τον Γιόκιτς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, μαζί του ίσως διεκδικήσει ακόμα και το χρυσό.

Με εννέα ΝΒΑers, Λεσόρ, αλλά χωρίς Φαλ η προεπιλογή της Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (vid)
ΜΠΑΣΚΕΤ

19:33 - 16.05.2024

Με εννέα ΝΒΑers, Λεσόρ, αλλά χωρίς Φαλ η προεπιλογή της Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (vid)

Ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά θα ηγηθεί της Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού θα είναι δίπλα του. Όχι όμως και ο Μουστάφα Φαλ του Ολυμπιακού. Οι «τρικολόρ» ανακοίνωσαν τους 19 παίκτες της προεπιλογής.

Οι Αγώνες ξεκινούν στα τέλη του Ιουλίου, οπότε υπάρχει ένα διάστημα ικανό για να προσφέρει ξεκούραση και διασκέδαση στον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος έχει στο βιογραφικό του ήδη δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακά Τουρνουά, η πρώτη του το 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας και η δεύτερη στο Τόκιο της Ιαπωνίας τέσσερα χρόνια αργότερα.