To επικό Buzzer Beater του Νίκολα Γιόκιτς που έκλεισε το σπίτι των Ουόριορς (vid)
i

printscreen

To επικό Buzzer Beater του Νίκολα Γιόκιτς που έκλεισε το σπίτι των Ουόριορς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:25 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 05.01.2024

O Νίκολα Γιόκιτς έκανε το θαύμα του και έδωσε τη νίκη στους Νάγκετς επί των Ουόριορς στο Γκόλντεν Στέιτ με ένα ακαταμάχητο τρίποντο στην εκπνοή σχεδόν από το κέντρο του παρκέ.

Και πάνω που όλοι πίστεψαν πως τα έχουν δει... όλα από τον Νίκολα Γιόκιτς, πλέον αναθεωρούν τις απόψεις τους. Διότι, ο Joker απέδειξε με πράξεις πως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα κάνει και ακόμα κι αν οι αμυντικοί αντιληφθούν τι προσπαθεί να πράξει, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να τον σταματήσουν. 

Στο Γκόλντεν Στέιτ, είδε την ομάδα του να υποφέρει στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά την τοποθέτησε σε σημείο που όλα κρίθηκαν στο τελευταίο σουτ. Και την ευθύνη της κρίσιμης επίθεσης την πήρε ο ίδιος. Με 3,6 δευτερόλεπτα διαθέσιμα, ο Σέρβος σέντερ πήρε τη μπάλα, διέσχισε όσο πιο γρήγορα μπορούσε με το αργό του βάδισμα μέρος του παρκέ και όταν πέρασε το κέντρο, σούταρε στην εκπνοή. Και η μπάλα κατέληξε στον προορισμό της. 

Στο Σαν Αντόνιο ο Αντετοκούνμπο έκανε... έκπληξη στα γενέθλια του Ουεμπανιαμά - Επιστροφή στις νίκες για τους Μπακς (vids)
NBA

08:29 - 05.01.2024

Στο Σαν Αντόνιο ο Αντετοκούνμπο έκανε... έκπληξη στα γενέθλια του Ουεμπανιαμά - Επιστροφή στις νίκες για τους Μπακς (vids)

Με 44 πόντους και 14 ριμπάουντ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην πρώτη του συνάντηση με τον 20χρονο πλέον, Βικτόρ Ουεμπανιαμά (27 πόντοι), έβαλε τους Μπακς και πάλι στη θέση του νικητή. Το 125-121 ήταν οριακό και οι μάχες των δύο πρωταγωνιστών έντονες και εντυπωσιακές μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Με το εκπληκτικό τρίποντο από τα 12 μέτρα, έδωσε μία σπουδαία νίκη στους Ντένβερ Νάγκετς (130-127) και κυρίως καταρράκωσε ψυχολογικά του Ουόριορς, που πίστεψαν ότι θα πάρουν την 17η ήττα τους, αλλά αντ' αυτής συναντήθηκαν με την 18η ήττα τους. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Βαλένθια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!