«Φευγάτος» ο Μιλουτίνοφ από την ΤΣΣΚΑ, σε περίπτωση αποκλεισμού της ΤΣΣΚΑ από τους τελικούς της VTB

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

©CSKAbasket

«Φευγάτος» ο Μιλουτίνοφ από την ΤΣΣΚΑ, σε περίπτωση αποκλεισμού της ΤΣΣΚΑ από τους τελικούς της VTB

Νίκος Καλαμπάκας 22:43 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 31.05.2023

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν νίκησε την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα στον πέμπτο μεταξύ τους ημιτελικό για την VTB League (85-68) και πλέον χρειάζεται μια ακόμα νίκη ώστε να ανοίξει ο δρόμος και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ να αποχωρήσει από την «ομάδα του στρατού».

Βαριά ήττα με σκορ 68-85 μπροστά στο κοινό της γνώρισε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι Μοσχοβίτες με μια ακόμα ήττα αποχαιρετούν τη φετινή VTB, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να πουν «αντίο» και στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε και ο ίδιος δεν δείχνει διάθεση να το ανανεώσει.

Νωρίτερα σήμερα υπήρξαν φήμες για προχωρημένες επαφές του Σέρβου σέντερ με την ιταλική Βίρτους Μπολόνια. Ο ίδιος φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ιταλία, όμως δεν θα βιαστεί κιόλας να πάρει την απόφασή του.

Η Μπολόνια του έκανε πρόταση να τον αποκτήσει για τα playoffs του ιταλικού πρωταθλήματος. Για να ακριβολογούμε, οι Ιταλοί του πρόσφεραν αρχικά τριετές συμβόλαιο με πολύ καλές αποδοχές, ωστόσο όταν ο ίδιος φάνηκε διστακτικός, του έγινε πρόταση να πάει στη γειτονική μας χώρα και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Σκαριόλο να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος που πρόσφατα είχε δηλώσει στο Sportal ότι θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά στο ΣΕΦ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, εξετάζει πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά. Φυσικά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανανεώσει και με τον Μουστάφα Φαλ, παίκτη με τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Σέρβο σέντερ.

Ο Ολυμπιακός φυσικά δεν έχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό του τις μεταγραφές, αφού αύριο, Τετάρτη 26/4, οι Πειραιώτες ξεκινούν τη σειρά τους στα playoffs της Euroleague με τη Φενέρ.

Τα δεδομένα λοιπόν είναι τα εξής: Αν δεν θέλει ο «Νίκο» να υπογράψει συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας και προτιμά να περιμένει τον... Μπαρτζώκα, μπορεί να αγωνιστεί με τους Ιταλούς μόνο στα playoffs κι έπειτα να πάρει την απόφασή του.