Ο Μιλουτίνοφ επιστρέφει: Πότε μπαίνει ξανά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Σέρβος

Νίκολα Μιλουτίνοφ

Ο Μιλουτίνοφ επιστρέφει: Πότε μπαίνει ξανά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Σέρβος

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να παραθέτει τα δεδομένα για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση!

Ο Ολυμπιακός έκανε μια μεγάλη επένδυση το καλοκαίρι, δίνοντας ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ώστε να επενδύσει πάνω του και να στηρίξει πολλά στο πολύπλευρο ταλέντο του Σέρβου. Παρόλα αυτά, δύο κατάγματα του στέρησαν τη δυνατότητα να βρει 100% τον εαυτό του. Παρόλα αυτά, η επιστροφή του πλησιάζει.

Πριν από μια εβδομάδα βάλαμε κάτω τα δεδομένα για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βάζει ξεκάθαρα δεδομένα πάνω στο μέλλον του «Μίλου» και το πότε θα είναι και πάλι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη της Euroleague.

«Έχει έρθει η ώρα για εκείνον να επιστρέψει. Έχει ξεκινήσει ατομικές και συμμετέχει και σε κάποια πέντε εναντίον πέντε. Θα παίξει με επαφές πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα και θα χρειαστεί άλλες περίπου επτά μέρες για να επιστρέψει σε κατάσταση Ευρωλίγκας. Ελπίζουμε πως θα τον έχουμε στα πλέι οφ», απάντησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του μετά το Παρτιζάν - Ολυμπιακός.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ φάνηκε πως λείπει απέναντι στην Παρτίζαν, με την ικανότητά του στα αμυντικά (και τα επιθετικά) ριμπάουντ να είναι κάτι που ο Ολυμπιακός δεν είχε. Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται και από τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Oh my… Olympia-Goss στην ανατροπή της χρονιάς στο Βελιγράδι!
EUROLEAGUE

23:31 - 28.03.2024

Oh my… Olympia-Goss στην ανατροπή της χρονιάς στο Βελιγράδι!

Ολυμπιακός... Βερολίνου σίγησε το Βελιγράδι! Με μια επική ανατροπή στην 4η περίοδο (10-28) και με ηγέτη τον ΑΠΙΘΑΝΟ Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος (17π., 3 ασ., 5 κλ.), οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν άφωνη την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και έφυγαν με τεράστιο «διπλό» (69-74) από τη «Stark Arena». Μίλησαν στα δύσκολα οι Ουόκαπ (11π.) και Παπανικολάου (13π.)

🔴Παρτίζαν - Ολυμπιακός 69-74: Ματ Μπαρτζώκα στον Ζοτς, ΑΠΙΘΑΝΟΣ Γκος & σιγή στην Stark Arena!