«Υπογράφει με πολύ λιγότερα λεφτά ο Μίροτιτς!»

Νίκολα Μίροτιτς

i

Euroleague

«Υπογράφει με πολύ λιγότερα λεφτά ο Μίροτιτς!»

Νίκος Καλαμπάκας 19:07 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 31.07.2023

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις με τον Νίκολα Μίροτιτς, τα χρήματα που θα πάρει και την ομάδα η οποία θα τον υπογράψει.

Το σίριαλ της νέας ομάδας του Νίκολα Μίροτιτς φαίνεται ότι φτάνει οριστικά στο τέλος του, αφού ο Μαυροβούνιος έχει αποδεχτεί την πρόταση της Αρμάνι η οποία είναι μικρότερη από αυτή της Παρτίζαν.

Το Sportal σας είχε ενημερώσει από την Κυριακή 30/7 ότι ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. Πλέον, ολοένα και περισσότερα ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο φόργουορντ από το Μαυροβούνιο με το ισπανικό διαβατήριο έχει επιλέξει τη νέα του ομάδα και πως η ολοκλήρωσή της μεταγραφής του είναι τυπικό θέμα.

Οι Ιταλοί πλέον θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του σούπερ σταρ, ο οποίος φέτος το καλοκαίρι έγινε το πρόσωπο των μεταγραφών, αφού σχεδόν όλες οι ομάδες που θέλουν να βρεθούν στο Final 4 το νέο έτος ενδιαφέρθηκαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Τελικά, όπως φαίνεται η Αρμάνι κόβει πρώτη το νήμα στην κούρσα της υπογραφής του. Ο Ετόρε Μεσίνα εξήγησε στον παίκτη πόσο σημαντικός θα είναι για την ομάδα που θα χτιστεί, τονίζοντάς του ότι θέλει να γίνει ο ηγέτης της.

Το πρότζεκτ άρεσε στον Μίροτιτς, ο οποίος συμφώνησε να δεχθεί την πρόταση των Ιταλών, η οποία είναι σαφώς μικρότερη από αυτή της Παρτίζαν που του πρόσφερε 3.8 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Πλέον αναμένονται οι υπογραφές ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του και ο Νίκολα Μίροτιτς να ξεκινήσει και επίσημα το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης τα είχε βρει σε όλα με την Παρτίζαν και είχε συμφωνήσει να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όμως τελικά αυτό δεν συνέβη λόγω των αντιδράσεων που έφερε στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα η απόφασή του αυτή! Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε η Αρμάνι, η οποία θα τον έχει στις τάξεις της από την ερχόμενη σεζόν...