Απίθανη θεωρείται η παραμονή του Μίροτιτς στην Μπαρτσελόνα και πιθανή αυτή του Γιασικεβίτσιους

Νίκολα Μίροτιτς

i

© Intime

Απίθανη θεωρείται η παραμονή του Μίροτιτς στην Μπαρτσελόνα και πιθανή αυτή του Γιασικεβίτσιους

Γιώργος Γαβριλάκης 14:42 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 30.05.2023

Ο Νίκολα Μίροτιτς έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα έως το καλοκαίρι του 2025, αλλά στην Ισπανία θεωρούν πως δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ομάδα - Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αν αποδεχθεί τη μείωση αποδοχών ίσως παραμείνει στο... τιμόνι.

Το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς στη Βαρκελώνη, ειδικά από τη στιγμή που η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει ήδη αποφασίσει σημαντική μείωση του μπάτζετ για τη νέα σεζόν, είναι... αβέβαιο. 

Η αρχική αμφιβολία για παραμονή του 32χρονου φόργουορντ στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, πλέον αρχίζει να «μεταφράζεται» ως δεδομένη αποχώρηση.

Γιασικεβίτσιους: «Δεν με νοιάζει αν δουλεύω στη Μπαρτσελόνα του χρόνου, θέλω φέτος το πρωτάθλημα»
LIGA ENDESA

10:38 - 30.05.2023

Γιασικεβίτσιους: «Δεν με νοιάζει αν δουλεύω στη Μπαρτσελόνα του χρόνου, θέλω φέτος το πρωτάθλημα»

Τα Play Offs του ισπανικού πρωταθλήματος έχουν ξεκινήσει και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θέλει μόνο ένα πράγμα: «Την κατάκτηση του πρωταθλήματος» κι αν αυτή επιτευχθεί δεν τον ενδιαφέρει αν η Μπαρτσελόνα τον κρατήσει στον πάγκο της τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι φήμες έχουν ξεκινήσει, αν και οι Καταλανοί αγωνίζονται στα play offs του ισπανικού πρωταθλήματος και ανεξαρτήτως εξέλιξης ο Μαυροβούνιος με ισπανική υπηκοότητα φαίνεται πως ήδη ψάχνει για νέο σταθμό της καριέρας του και ουσιαστικά την ομάδα που θα καλύψει τις υψηλές (οικονομικές) απαιτήσεις του. 

Δημοσιεύματα από την Ισπανία εκφράζουν την βεβαιότητα πως ο Μίροτιτς δεν θα συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα και πως ήδη σκέφτεται το μέλλον του, ενδεχομένως και εκτός Ιβηρικής χερσονήσου. Επίσης, υπάρχει και μία εξέλιξη που αφορά στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα) που αναφέρουν πως αν δεχθεί τη μείωση των αποδοχών που ετοιμάζει η διοίκηση για την περίπτωσή του, τότε ίσως παραμένει στην τεχνική ηγεσία. 

Στο μεταξύ, η Μπαρτσελόνα που έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στα Play Offs της Liga Endesa, έκανε το 1-0 στη σειρά του πρώτου γύρου κόντρα στη Βαλένθια, επικρατώντας με 84-74. Και πρώτος της σκόρερ ήταν ο Μίροτιτς με 27 πόντους και 7/10 τρίποντα.