Στον δρόμο της Ελλάδας ο Σάριτς: «Θα ετοιμαστώ για το Προολυμπιακό»

Ντάριο Σάριτς

i

@Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Στον δρόμο της Ελλάδας ο Σάριτς: «Θα ετοιμαστώ για το Προολυμπιακό»

Χρήστος Τσάλτας 11:34 - 18.04.2024

Ο Ντάριο Σάριτς τόνισε πως θα ενισχύσει την εθνική ομάδα της Κροατίας στο προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, θέτοντας ως στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η σεζόν των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έφτασε στο τέλος της μετά την ήττα από τους Σακραμέντο Κινγκς για το Play-In της Δύσης, με φόντο την 8η θέση. Η ομάδα του Στιβ Κερ δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, σε ένα παιχνίδι που ο Κλέι Τόμπσον τα... έσπασεε με 0 πόντους και 0/10 σουτ.

Τα ερωτήματα για την επόμενη μέρα των παικτών του Στιβ Κερ είναι πολλά, με τον Κλέι Τόμπσον να βρίσκεται στο μικροσκόπιο. Την ίδια ώρα όμως και το μέλλον του Ντάριο Σάριτς βρίσκεται στον αέρα, με τον Κροάτη φόργουορντ να εξετάζει όλες τις επιλογές του για την επόμενη σεζόν.

Μέχρι τότε όμως το διασυλλογικό κομμάτι μπαίνει στην άκρη, καθώς ο έμπειρος φόργουορντ παραδέχτηκε πως θα βρίσκεται στη σύνθεση της εθνικής ομάδας της Κροατίας για το ερχόμενο προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ. Οι Κροάτες βρίσκονται σε όμιλο με Σλοβενία και Νέα Ζηλανδία και το ενδεχόμενο να βρεθούν στον δρόμο της εθνικής ομάδας στην φάση των νοκ άουτ είναι ορατό.

Ενόψει του μεγάλου ραντεβού στο φαληρικό στάδιο ο Σάριτς θα ενισχύσει την χώρα του, όντας για ακόμα ένα καλοκαίρι σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της.

«Δεν ξέρω πραγματικά. Είναι νωρίς ακόμα για αυτή την ερώτηση. Ξέρω ότι έχω υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Προσπαθώ να μείνω έτοιμος και ετοιμάζομαι γι αυτό. Έχουμε προολυμπιακό τουρνουά. Προσπαθώ να μείνω υγιής και έτοιμος για αυτό και να βοηθήσω. Θα ξεκουραστώ και θα σκεφτώ μετά για το τι έρχεται την επόμενη σεζόν, όσον αφορά τον σύλλογο», ήταν τα λόγια του χαρισματικού άσου των Ουόριορς.