Επιστροφή στις ρίζες: Ο ΝτεΆντρε Έιτον θα φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του

ΝτεΆντρε Έιτον

Επιστροφή στις ρίζες: Ο ΝτεΆντρε Έιτον θα φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του

Χρήστος Τσάλτας 09:04 - 01.08.2023

Ο ΝτεΆντρε Έιτον επιστρέφει στη δράση αυτό το καλοκαίρι για έναν ξεχωριστό σκοπό, καθώς θα ενισχύσει την εθνική ομάδα των Μπαχάμων στο προκριματικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Οι Μπαχάμες θα έχουν λάμψη... ΝΒΑ αυτό το καλοκαίρι. Διότι όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη θα ενισχύσουν την εθνική ομάδα της χώρας στην προσπάθειά της στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Το όνομα που δεσπόζει στη σχετική λίστα είναι ο ΝτεΆντρε Έιτον. Ο σέντερ των Φοίνιξ Σανς θα είναι ο ηγέτης της εθνικής ομάδας της χώρας του, καθώς θα φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο και θα παλέψει ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να κάνει το πρώτο βήμα για παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω για να παίξω για τις Μπαχάμες αυτό το καλοκαίρι. Ο στόχος μας είναι η νίκη. Το τουρνουά είναι το πρώτο βήμα για να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Είμαι πάντα περίφανος να εκπροσωπώ το μέρος απ' όπου κατάγομαι. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα των Μπαχάμων και να παλέψω για την χώρα μου», ήταν η δήλωση του DA, ο οποίος με τα λόγια αυτά επί της ουσίας φώναξε παρών στο προκριματικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Έιτον δεν θα είναι μόνος σε αυτό το τουρνουά, καθώς οι Μπαχάμες θα έχουν στη σύνθεσή τους τόσο τον Μπάντι Χιλντ, όσο και τους Έρικ Γκόρντον, Κάι Τζόουνς, σε μια εξέλιξη που θέτει την εθνική ομάδα ως μια υπολογίσημη δύναμη στο τουρνουά.

Μεταξύ άλλων οι Μπαχάμες θα αντιμετωπίσουν την Αργεντινή, την Χιλή, την Κούβα, τον Παναμά και την Ουρουγουάη, ενώ το τουρνουά θα λάβει χώρα από τις 14 έως τις 20 Αυγούστου στο Σαντιάγκο ντε Εστέρο της Αργεντινής.