Γέμισαν το ρόστερ τους μέσα σε 1,5 ώρα οι Φοίνιξ Σανς!

Γέμισαν το ρόστερ τους μέσα σε 1,5 ώρα οι Φοίνιξ Σανς!

Χρήστος Τσάλτας 02:39 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 02:58 - 01.07.2023

Οι Φοίνιξ Σανς ήταν πολύ ενεργοί στην free agency, καθώς μέσα σε λιγότερες από δύο ώρες συμφώνησαν με τους Τζος Οκόγκι, Κεϊτά Μπέιτς-Ντιόπ, Ντρου Ιούμπανκς, Ντάμιον Λι, Τσιμέζι Μέτου και Γιούτα Ουατανάμπε.

Έντονη ήταν η κινητικότητα στο Φοίνιξ με την επίσημη έναρξη της free agency. Οι Σανς ήταν αποφασισμένοι να γεμίσουν το ρόστερ τους με παίκτες που θα στελεχώνουν την 2nd unit της ομάδας την ερχόμενη σεζόν και οι παίκτες αυτοί βρέθηκαν σε λιγότερη από 1,5 ώρα από την στιγμή που άνοιξε η διαδικασία.

Διότι οι «Ήλιοι» προχώρησαν σε έξι κινήσεις, γεμίζοντας για τα καλά το ρόστερ τους με παίκτες που γνωρίζουν την λίγκα και μπορούν να ανταποκριθούν στο πλάνο του Φρανκ Βόγκελ για τη νέα σεζόν και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Πιο συγκεκριμένα, οι Σανς κράτησαν από την περσινή σεζόν τους Τζος Οκόγκι και Ντάμιον Λι και σε αυτούς τους δύο παίκτες πρόσέθεσαν τους Κεϊτά Μπέιτς-Ντιόπ, Ντρου Ιούμπανκς, Τσιμέζι Μέτου και Γιούτα Ουατανάμπε, με τον Ιάπωνα φόργουορντ με το αξιόπιστο περιφερειακό σουτ να «ανταμώνει» ξανά με τον Κέβιν Ντουράντ, έπειτα από τη συνεργασία τους στους Μπρούκλιν Νετς.

Κάπως έτσι το ρόστερ αρχίζει να παίρνει ξεκάθαρη μορφή για την ομάδα της Αριζόνα, που δίπλα στους Κάμερον Πέιν, Ντέβιν Μπούκερ, Μπράντλεϊ Μπιλ, Κέβιν Ντουράντ, ΝτεΆντρε Έιτον πρόσθεσε ρολίστες που θα δίνουν ποιοτικά λεπτά και ενέργεια παό την άκρη του πάγκου, μαζί με τους Τζόρνταν Γκούντγουιν και Τουμανί Καμαρά, που αναμένεται να έχουν θέση στο ρόστερ.

Κι όλα αυτά με πολύ χαμηλό κόστος, καθώς ο Τζέιμς Τζόουνς κινήθηκε έξυπνα στην αγορά και κατάφερε να βρει λύσεις που δεν θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το ήδη επιβαρυμένο μπάτζετ της ομάδας.