«Στο στόχαστρο των Σανς ο Μάικ Τζέιμς»

Μάικ Τζέιμς

i

Μάικ Τζέιμς/ ©Intime

«Στο στόχαστρο των Σανς ο Μάικ Τζέιμς»

Ο Μάικ Τζέιμς φαίνεται πως είναι στο στόχαστρο των Φοίνιξ Σανς, εξέλιξη που, εάν προχωρήσει, θα φέρει εξελίξεις και στην Euroleague!

Ο Μάικ Τζέιμς φαίνεται να απασχολεί τους Φοίνιξ Σανς, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να γίνει και πάλι συμπαίκτης με τον καλό του φίλο, Κέβιν Ντουράντ.

Όπως αναφέρει Μαρκ Στάιν, οι Φοίνιξ Σανς έχουν στο στόχαστρό τους τον γκαρντ της Μονακό, τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος πάντως δεν είναι άγνωστος στην Αριζόνα.

Ο Αμερικανός είχε πραγματοποιήσει 32 εμφανίσεις με την φανέλα των Σανς την σεζόν 2017-2018, μετρώντας 10.4 πόντους, 3.8 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ.

Μάικ Τζέιμς © Intime

Μετά και την απόκτηση του Μπράντλεϊ Μπιλ μέσω ανταλλαγής, η ομάδα της Αριζόνα έχει πολύ περιορισμένο οικονομικό περιθώριο για ενισχύσεις στο ρόστερ της, έτσι ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Οπότε είναι λογικό να κινηθεί για την απόκτηση παικτών που θα υπογράψουν με λιγοστά -για τα δεδομένα της λίγκας- λεφτά και ο Μάικ Τζέιμς θα μπορούσε να είναι ένας από αυτούς.

Ο Τζέιμς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον σούπερσταρ της ομάδας, Κέβιν Ντουράντ, με τον οποίο συνυπήρξαν στους Μπρούκλιν Νετς την σεζόν 2020-2021.

Την αγωνιστική περίοδο 2022-23, ο 32χρονος οδήγησε την Μονακό στην παρθενική της εμφάνιση σε Final Four της Euroleague, έχοντας κατά μέσο όρο 15.9 πόντους, 4.4 ασίστ και 3.7 ριμπάουντ, στη διοργάνωση.