Υπέγραψε στη Μπασακσεχίρ ο Ράντονιτς

Ντέγιαν Ράντονιτς

i

© Intime

Υπέγραψε στη Μπασακσεχίρ ο Ράντονιτς

Νίκος Καλαμπάκας 18:59 - 27.12.2023

Η Μπασακσεχίρ είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέγιαν Ράντονιτς, αφού ο κόουτς από το Μαυροβούνιο συμφώνησε με την ομάδα της Τουρκίας.

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportal.gr, αφού όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 26/12 ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα είναι ο νέος προπονητής της Μπασακσεχίρ

 Ο Μαυροβούνιος κόουτς δεν είχε αναλάβει κάποια ομάδα μετά τη σύντομη θητεία του πέρυσι στον Παναθηναϊκό κι έτσι οι Τούρκοι άδραξαν την ευκαιρία και του πρόσφεραν συμβόλαιο, με τον ίδιο να το αποδέχεται.

Πριν συμβεί αυτό, είχε απορρίψει πρόταση της Μπούντουτσνοστ, στην οποία είχε ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα, την οποία όμως είχε απορρίψει.

Ο Μαυροβούνιος ωστόσο δεν έκανε το ίδιο και με την Μπασακσεχίρ στην οποία θα βρίσκεται τα επόμενα χρόνια. Η ομάδα της Τουρκίας βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης του εγχώριου πρωταθλήματος, έχοντας ρεκόρ 6-7.

Στην καριέρα του ο Ράντονιτς έχει εργαστεί ως head coach στη Μπούντοτσνοστ, τον Ερυθρό Αστέρα, τη Μπάγερν Μονάχου και τον Παναθηναϊκό. Στους «πράσινους» ξεκίνησε τη σεζόν πέρυσι, όμως οι εμφανίσεις της ομάδας ανάγκασαν τη διοίκηση να διακόψει τη συνεργασία μαζί του τον Φεβρουάριο.

Tags: