Η πρώτη αντίδραση του Λίλαρντ μετά τη μεταγραφή του στους Μπακς

Ντάμιαν Λίλαρντ

Η πρώτη αντίδραση του Λίλαρντ μετά τη μεταγραφή του στους Μπακς

Νίκος Καλαμπάκας 23:20 - 27.09.2023

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ δεν έχασε χρόνο και έκανε tweet μετά τη μετακίνησή του στους Μιλγουόκι Μπακς. Διαβάστε τι έγραψε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του αλλά και για την πρώην του ομάδα, το Πόρτλαντ.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ πυροδότησε τη... βόμβα της offseason στο ΝΒΑ, αφού οι Μπακς τον έκαναν δικό τους προσθέτοντας δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο έναν κυριαρχικό παίκτη και στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι φέτος η υπόθεση τίτλος θα είναι πιο δύσκολη.

Ο πρώην παίκτης των Μπλέιζερς θα βρεθεί στο πλευρό του Γιάννη με αποκλειστικό στόχο να επαναφέρει τους Μπακς στην κορυφή του ΝΒΑ και να φορέσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, γεγονός που τον χαροποίησε ιδιαίτερα!

Ο ίδιος μάλιστα δεν άργησε να στείλει το δικό του μήνυμα τόσο προς τους φίλους της νέας του ομάδας, όσο και σε αυτούς του Πόρτλαντ.

Με ανάρτησή του στο twitter δηλώνει ανυπόμονος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, ενώ σημειώνει ότι στο άμεσο μέλλον θα αντιμετωπιστούν οι φίλοι του Πόρτλαντ με ειλικρίνεια.

Αναλυτικά το tweet του:

«Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά οι φίλοι των Μπλέιζερς και η πόλη του Πόρτλαντ τους οποίους αγαπώ πραγματικά, θα αντιμετωπιστούν με ειλικρίνεια. Μείνετε συντονισμένοι. Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιό μου τους Μπακς!», ήταν τα λόγια που πόσταρε ο Λίλαρντ.

Τι περιλαμβάνει το Mega trade ανάμεσα στους Μπακς, τους Μπλέιζερς και τους Σανς

- Oι Μιλγουόκι Μπακς παίρνουν τον Ντέιμιαν Λίλαρντ από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 

- Οι Μπλέιζερς παίρνουν τον μέχρι πρότινος βασικό γκαρντ των Μπακς, Τζρου Χόλιντεϊ και τον βασικό σέντερ των Σανς, Ντ’ Άντρε Έιτον 

- Οι Σανς παίρνουν τον Γιουσούφ Νούρκιτς, Νασίρ Λιτλ, Κίον Τζόνσον και Γκρέισον Άλεν.