Απασφάλισε και κατηγορεί τους Μπακς για την απόκτηση του Λίλαρντ ο Μπάτλερ (vid)

Τζίμι Μπάτλερ

Απασφάλισε και κατηγορεί τους Μπακς για την απόκτηση του Λίλαρντ ο Μπάτλερ (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 22:53 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 27.09.2023

Ο σούπερ σταρ των Χιτ κατηγορεί το Μιλγουόκι για tampering στην υπόθεση του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Έξαλλος έγινε ο Τζίμι Μπάτλερ όταν έμαθε ότι το Μιλγουόκι έφτασε σε συμφωνία με τους Μπλέιζερς για την ανταλλαγή του Ντέιμιαν Λίλαρντ. Ο σούπερ σταρ των Χιτ που στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι θα ήθελε τον νέο συμπαίκτη του Γιάννη στην ομάδα του, άφησε υπόνοιες ότι το Μιλγουόκι έκανε tampering στην περίπτωση του πολύπειρου παίκτη.

Το tampering είναι όρος που χρησιμοποιούν οι Αμερικάνοι σε καταστάσεις που μια ομάδα προσεγγίζει παίκτες πριν λήξει το συμβόλαιό τους και τους επηρεάζουν ώστε να υπογράψουν σε αυτές:

«Εσείς στο ΝΒΑ, θα πρέπει να εξετάσετε τους Μπακς για tampering. Δεν το ακούσατε από μένα, αλλά το άκουσα από κάποιον», ανέφερε ο Μπάτλερ σε βίντεο που πόσταρε στα social media.

Ο Λίλαρντ είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του να ενταχθεί στην ομάδα των Χιτ, όμως τελικά η επιθυμία του δεν έγινε πράξη. Ίσως αυτό να ήταν το γεγονός που εξόργισε τον Μπάτλερ, τον σταρ του Μαϊάμι που θα ήθελε πολύ να έχει στην ομάδα του τον Λίλαρντ προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του δαχτυλιδιού.

Λίγο νωρίτερα το Μιλγουόκι έριξε τη... βόμβα της χρονιάς, όταν έγινε γνωστό ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λίλαρντ. Και αυτό επειδή μέχρι σήμερα εν είχε αουστεί το παραμικρό για ενδιαφέρον των Μπακς για τον παίκτη. Η συμφωνία έγινε με τριπλή ανταλλαγή: 

- Oι Μιλγουόκι Μπακς παίρνουν τον Ντέιμιαν Λίλαρντ από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Οι Μπλέιζερς παίρνουν τον μέχρι πρότινος βασικό γκαρντ των Μπακς, Τζρου Χόλιντεϊ και τον βασικό σέντερ των Σανς, Ντ’ Άντρε Έιτον - Οι Σανς παίρνουν τον Γιουσούφ Νούρκιτς, Νασίρ Λιτλ, Κίον Τζόνσον και Γκρέισον Άλεν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κορυφαίου ρεπόρτερ, Adrian Wojnarowski, ο Τζρου Χόλιντεϊ δεν πρόκειται να μείνει στο Πόρτλαντ, αφού οι Μπλέιζερς θα ψάξουν να τον ανταλλάξουν ώστε να δώσουν χώρο στους νεαρούς γκαρντ της ομάδας και παράλληλα να λάβουν ανταλλάγματα με pick στα draft των επόμενων ετών.

Tags: