Όταν ο Τζόρνταν απάντησε στο δίλημμα Λεμπρον ή Κόμπι: «Καταραμένος όσο κι εγώ» (vid)

Όταν ο Τζόρνταν απάντησε στο δίλημμα Λεμπρον ή Κόμπι: «Καταραμένος όσο κι εγώ» (vid)

Sportal newsroom 14:59 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 27.09.2023

Ακόμα και οι Θεοί δυσκολεύονται. Κάτι που ίσχυε στην περίπτωση του Μάικλ Τζόρνταν, όταν κλήθηκε να επιλέξει σε ένα συγκεκριμένο δίλημμα: ΛεΜπρόν Τζέιμς ή Κόμπι Μπράιαντ;

Δεν είναι λίγες οι φορές που το δίλημμα αυτό τέθηκε επί τάπητος. Αναλύσεις επί αναλύσεων, συζητήσεις επί συζητήσεων, διακρίσεις επί διακρίσεων για να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρη εικόνα για το θέμα.

Λεμπρόν Τζέιμς ή Κόμπι Μπράιαντ; Ένα δίλημμα που παραμένει στην επιφάνεια ακόμα και σήμερα και φέρνει σε δύσκολη θέση ακόμα και αυτούς που θα μπορούσαν να έχουν ξεκάθαρη άποψη. Ακόμα και... Θεούς!

Ο Μάικλ Τζόρνταν πριν από μερικά χρόνια βρέθηκε στη δύσκολη θέση να απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα. Και η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκε πολύ μέχρει να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα. Όσο δεν τον είχαν δυσκολέψει οι άμυνες του ΝΒΑ τη δεκαετία του '90.

«Είναι δύσκολο. Θα πω Κέβιν Ντουράντ«, είπε αρχικά ο MJ, για να πάρει στη συνέχεια σοβαρό ύφος και να απαντήσει στο μεγαλο δίλημμα.

«Όσον αφορά την κυριαρχία στο παιχνίδι, θα έλεγα ΛεΜπρόν. Από πλευράς πρωταθλημάτω, Κόμπι Μπράιαντ. Το θέλει τόσο πολύ, πάει στο απόλυτο άκρο, μαρκάρει τους γκαρντ, παίζει 37-38-40 λεπτά. Είναι τόσο καταρραμένος όσο εγώ. Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στους δύο, είναι δύσκολη επιλογή, αλλά τα 5 κερδίζουν το 1», είπε, αναφερόμενος στα -τότε- πρωταθλήματα του «Βασιλιά». Ο οποίος πλέον μετράει 4 και συνεχίζει να αναζητά το 5ο της καριέρας του, μπαίνοντας στην 21η σεζόν του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.