Χωρίς Ντεκ με Ολυμπιακό η Ρεάλ

Γκάμπριελ Ντεκ

i

Euroleague

Χωρίς Ντεκ με Ολυμπιακό η Ρεάλ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:15 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:17 - 29.05.2024

Ο Γκάμπριελ Ντεκ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο!

Ο Γκάμπριελ Ντεκ δεν θα ενισχύσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (24/5, 22:00) για το Final 4 της Euroleague.

Ο Αργεντινός αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό απέναντι στη Βαλένθια, με τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Γκάμπριελ Ντεκ να επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους των Ισπανών.

Συγκεκριμένα, μετά τις εξετάσεις τις οποίες έκανε ο Ντεκ, το αποτέλεσμα ήταν ρήξη συνδέσμου στο γόνατο, τραυματισμός που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα του κοστίσει μόνο τον ημιτελικό του Final 4 απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και συνολικά τη σεζόν!

Έτσι, ο Τσους Ματέο θα πρέπει να βρει εκ των έσω να καλύψει το κενό του Γκάμπριελ Ντεκ στα παιχνίδια που ακολουθούν, με τον Αργεντινό να αποτελεί βέβαια ένα τεράστιο πλήγμα για τη Βασίλισσα, καθώς συμβάλει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού!

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ρεάλ για τον Γκάμπριελ Ντεκ:

Μετά τις εξετάσεις που έγιναν σήμερα στον παίκτη μας Γκάμπριελ Ντεκ από τις Ιατρικές Υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης, διαγνώστηκε με ρήξη του εσωτερικού παράπλευρου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο. Η εξέλιξη εκκρεμεί.