Αγωνία στη Ρεάλ Μαδρίτης: Τραυματίστηκε ο Ντεκ κι αποχώρησε υποβασταζόμενος από το ματς με τη Βαλένθια (vid)

Αγωνία στη Ρεάλ Μαδρίτης: Τραυματίστηκε ο Ντεκ κι αποχώρησε υποβασταζόμενος από το ματς με τη Βαλένθια (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:52 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:02 - 29.05.2024

Ο Γκάμπριελ Ντεκ τραυματίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Βαλένθια κι οι «μερένχες» βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα» μέχρι να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Συναγερμός στη Ρεάλ Μαδρίτης! Δύο βδομάδες πριν το τζάμπολ του ημιτελικού του Final 4 της EuroLeague με τον Ολυμπιακό, η «Βασίλισσα» είναι πιθανό να έχει ένα πολύ σοβαρό ζήτημα να αντιμετωπίσει, καθώς το βράδυ της Παρασκευής (10/5) ο Γκάμπριελ Ντεκ αποχώρησε τραυματίας από τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Βαλένθια.

Επτά λεπτά πριν το τέλος του ματς ο Αργεντινός φόργουορντ διεκδίκησε ένα ριμπάουντ, ωστόσο για κακή του τύχη το ίδιο έκανε και ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε, ο οποίος άθελά του του πάτησε το δεξί πόδι στην προσγείωση.

Ο Ντεκ σωριάστηκε στο παρκέ και αποχώρησε υποβασταζόμενος, έχοντας 9 πόντους με 1/3 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 1/2 βολές και 3 ριμπάουντ σε 19 λεπτά.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να τρελάνει την Ευρώπη: «Εφτά εκατομμύρια ετησίως στον Χεζόνια»
EUROLEAGUE

09:44 - 11.05.2024

Η Μπαρτσελόνα θέλει να τρελάνει την Ευρώπη: «Εφτά εκατομμύρια ετησίως στον Χεζόνια»

Η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης τη νέα σεζόν και ο μεγάλος στόχος των Καταλανών είναι ο Μάριο Χεζόνια, για τον οποίο είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν χρυσάφι.

Φέτος ο 29χρονος Αργεντινός φόργουορντ μετράει 9 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 0.6 κλεψίματα μ.ό. σε 28 αγώνες στη EuroLeague με τους Μαδριλένους.

Όπως είπε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Τσους Ματέο στη συνέντευξη Τύπου: «Ανησυχούμε. Ήταν ένας σοβαρός τραυματισμός, έσπασε το γόνατό του. Ας ελπίσουμε να μην είναι τίποτα, αλλά με την πρώτη ματιά πονάει πολύ και έχει βγει με πατερίτσες. Φυσικά, δεν θα είναι εκεί την Κυριακή (σ.σ. στον επόμενο αγώνα ισπανικού πρωταθλήματος). Ελπίζω να τον φέρουμε πίσω το συντομότερο δυνατό».