Ο Γιόκιτς κοίταζε την κόρη του και έδειχνε... δαχτυλίδι μετά το Game 1 (vids)
i

printscreen

Ο Γιόκιτς κοίταζε την κόρη του και έδειχνε... δαχτυλίδι μετά το Game 1 (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:44 - 02.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:55 - 02.06.2023

Η μικρή Τζένα, η κόρη του Νίκολα Γιόκιτς, έχει τους δικούς της κώδικες με τον πατέρα της και μετά τη νίκη των Νάγκετς επί των Χιτ του έκανε νόημα, υπενθυμίζοντάς του πως της έχει τάξει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Τα μικρά παιδιά μαθαίνουν εύκολα. Είναι... σφουγγάρια. Επίσης, πολλές αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους δύσκολα τους το βγάζει κανείς. Η Τζένα είναι δύο ετών κόρη του Νίκολα Γιόκιτς και της Ναταλία

Εδώ και καιρό, σχεδόν από το ξεκίνημα των play offs η μητέρα της την παίρνει μαζί της στο γήπεδο και την ώρα που οι Ντένβερ Νάγκετς αγωνίζονται, εκείνη παρακολουθεί με αγωνία. 

Δεν ξανάγινε! Οι Χιτ εκτέλεσαν μόλις δύο βολές σε ολόκληρο τον πρώτο τελικό (vid)
NBA

08:29 - 02.06.2023

Δεν ξανάγινε! Οι Χιτ εκτέλεσαν μόλις δύο βολές σε ολόκληρο τον πρώτο τελικό (vid)

Οι Νάγκετς σταμάτησαν τους Χιτ χωρίς να τους... ακουμπήσουν. Είναι χαρακτηριστικό και μοναδικό το γεγονός ότι το Μαϊάμι εκτέλεσε μόλις δύο ελεύθερες βολές στον πρώτο τελικό και αυτές από τα χέρια του Χέιγουντ Χέισμιθ!

Διότι, ο πατέρας της τής έχει εξηγήσει -και αυτή το έχει καταλάβει- ότι αν κερδίσει το πρωτάθλημα θα πάρει το δαχτυλίδι που δίνει το ΝΒΑ αντί τροπαίου ή μεταλλίου στους συμμετέχοντες και θα της το δώσει. Θα είναι βαρύ, ακριβό και δεν θα είναι στο μέγεθος των μικροσκοπικών της δαχτύλων, αλλά... το θέλει! 

Το πρώτο βήμα έγινε. Οι Σβόλοι νίκησαν στο Game 1 τους Μαϊάμι Χιτ και χρειάζονται άλλες τρεις επιτυχίες για να κατακτήσουν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους και η Τζένα να πάρει αυτό που... χρειάζεται. 

Με το τέλος της αναμέτρησης έκανε νόημα στον πατέρα της. Και αυτός ανταποκρίθηκε. Δεν έχει ξεχάσει την υπόσχεσή του και φαίνεται πως είναι έτοιμος να την τηρήσει. Μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στην πρεμιέρα των τελικών, δείχνει πως αυτός έχει τον έλεγχο της σειράς. 

Εν τω μεταξύ, ο Joker με τα δαχτυλίδια έχει μία ιδιαίτερη σχέση. Είναι η πρώτη του προσπάθεια για να πάρει αυτό του πρωταθλητή, αλλά το αγαπημένο του είναι αυτό από που φοράει για τα μάτια της αγαπημένης του συζύγου Νατάλια. Η βέρα του! Μάλιστα, επειδή δεν μπορεί να την έχει στο δάχτυλό του την ώρα που παίζει μπάσκετ, έχει βρει ένα κόλπο και την βάζει στα παπούτσια του