Ο Τάιλερ Χίροου έχει ελπίδες για συμμετοχή στο δεύτερο ματς των τελικών του ΝΒΑ (vids)

Τάιλερ Χίροου

i

© photo by Jacob Kupferman / Getty Images / Ideal Images

Ο Τάιλερ Χίροου έχει ελπίδες για συμμετοχή στο δεύτερο ματς των τελικών του ΝΒΑ (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:51 - 02.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 02.06.2023

Ο 23χρονος γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τάιλερ Χίροου, ετοιμάζεται για την επιστροφή από τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια των τελικών με τους Νάγκετς και τώρα προέκυψε η πιθανότητα να εμφανιστεί στο Game 2 του Ντένβερ.

Όταν ο Τάιλερ Χίροου τραυματίστηκε στο χέρι κατά τη διάρκεια του πρώτου ματς των Μαϊάμι Χιτ στα play offs (κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο) η ιατρική γνωμάτευση ανέφερε «κάταγμα». Και η αρχική εκτίμηση σημείωσε πως θα απουσιάσει τουλάχιστον για 6 εβδομάδες

Το διάστημα αυτό έχει ολοκληρωθεί και το Μαϊάμι, ω του θαύματος (!) και όπως κανείς δεν υπολόγιζε, βρίσκεται στους τελικούς του ΝΒΑ. Ο 23χρονος γκαρντ που αρχικώς όλοι υπολόγιζαν πως η σεζόν του τελείωσε, τώρα ετοιμάζεται για την επιστροφή. 

Αντεμπάγιο σε δημοσιογράφο: «Αν πληρώσεις το πρόστιμο θα σου πω για τη διαιτησία» (vid)
NBA

10:29 - 02.06.2023

Αντεμπάγιο σε δημοσιογράφο: «Αν πληρώσεις το πρόστιμο θα σου πω για τη διαιτησία» (vid)

Ο σέντερ των Μαϊάμι Χιτ, Μπαμ Αντεμπάγιο, κλήθηκε από τον δημοσιογράφο να σχολιάσει το γεγονός ότι η ομάδα του εκτέλεσε κατά τη διάρκεια του πρώτου τελικού μόνο δύο βολές, αλλά δεν θέλησε για συγκεκριμένους λόγο να... κράξει τους διαιτητές.

Αρχικά, υπήρχε η πληροφορία πως ενδεχομένως να επιστρέψει στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τους Νάγκετς. Λίγο μετά την πρώτη ήττα των Χιτ στο Ντένβερ αρχίζει να θεωρείται πολύ πιθανό ο Χίροου να είναι διαθέσιμος ακόμα και στο δεύτερο. Αυτό δηλαδή που είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/6, 03:00). 

Κάτι τέτοιο φαντάζει αναζωογονητικό για τις Φλόγες που... υπέφεραν από τον Νίκολα Γιόκιτς και την παρέα του στο πρώτο παιχνίδι. Ο Χίροου είναι ένας παίκτης που εκτός του ότι φέτος έχει πάνω από 20 πόντους μέσο όρο (20,1 για την ακρίβεια), αποτελεί και έναν πολύ δραστήριο παίκτη, τόσο στην επίθεση -εκεί όπου επικεντρώνονται τα περισσότερα χαρίσματά του-, όσο και στην άμυνα. Διότι, πέραν από τη μεγάλη παραγωγή πόντων του έχει 5,4 ριμπάουντ και 4,2 ασιστ ανά αγώνα. 

Το χέρι του πάντως, εγχειρίστηκε για να επανέλθει και το γεγονός αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκεκριμένη διαχείριση. Πλέον, προπονείται κανονικά και σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN δεν αποκλείεται να τον δούμε στη δράση πολύ σύντομα.