Επικό σύνθημα των φίλων των Νάγκετς για Λέικερς: «Ποιος είναι ο μπαμπάς σας;» (vid)

Νίκολα Γιόκιτς

Επικό σύνθημα των φίλων των Νάγκετς για Λέικερς: «Ποιος είναι ο μπαμπάς σας;» (vid)

Sportal newsroom 09:32 - 25.10.2023

Οι φίλοι των Ντένβερ Νάγκετς έφεραν κάτι από... Ελλάδα στην Ball Arena, καθώς τραγουδούσαν ένα σύνθημα κατά των Λος Άντζελες Λέικερς.

Οι Ντένβερ Νάγκετς έδειξαν τα δόντια τους στην πρεμιέρα της regular season, επικρατώντας των Λος Άντζελες Λέικερς με 119-107, σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς παρέλαβαν και τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών για την περσινή επιτυχία τους.

Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά την Ball Arena για ακόμα ένα παιχνίδι και αποθέωσε τους παίκτες του Μάικλ Μαλόουν, που με το... καλημέρα στη σεζόν έδειξαν έτοιμοι να διεκδικήσουν ένα ακόμα πρωτάθλημα, βγάζοντας πληρότητα στο ρόστερ τους, αλλα΄και πνεύμα νικητή πάνω στο παρκέ.

Οι φίλοι των πρωταθλητών του ΝΒΑ μάλιστα φρόντισαν να δώσουν και νότα... Ελλάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα, θέλοντας να πικάρουν τους Λέικερς, τους οποίους κέρδισαν για ακόμα μια φορά, έπειτα από την περσινή απόλυτα επιτυχημένη σειρά τελικών της Δύσης.

Ποιοι συγκεκριμένα, λίγο πριν από το τέλος του αγώνα και ενώ τα πάντα είχαν κριθεί, οι φίλοι της ομάδας του Κολοράντο φώναζαν ρυθμικά «Ποιος είναι ο μπαμπάς σας;», θέλοντας να πικάρουν την ομάδα του Ντάρβιν Χαμ.

Οι Νάγκετς άλλωστε μετά την «σκούπα» στους τελικούς της Δύσης (4-0) κέρδισαν για μία ακόμα φορά τους «λιμνανθρώπους», φτάνοντας τις 5 διαδοχικές επιτυχίες απέναντι στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και την παρέα του.