Ο Ντρέιμοντ Γκριν... ξαναχτύπησε: «Δεν με νοιάζουν οι Ρόκετς»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν... ξαναχτύπησε: «Δεν με νοιάζουν οι Ρόκετς»

Χρήστος Τσάλτας 11:27 - 25.03.2024

Ο Ντρέιμοντ Γκριν τράβηξε τα βλέμματα για ακόμα μια φορά, καθώς με το πέρας του αγώνα των Ουόριορς, απέναντι στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς έριξε μια ατάκα-φωτιά για τους Χιούστον Ρόκετς.

Απέναντι στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν τα κατάφεραν. Ηττήθηκαν στο Target Center με 114-110 και έχασαν ακόμα περισσότερο έδαφος στην προσπάθειά τους για ένα καλό πλασάρισμα στην άκρως ανταγωνιστική Δύση.

Με την ήττα αυτή η ομάδα του Στιβ Κερ υποχώρησε στο 36-34, μένοντας στην 10η θέση της κατάταξης. Την ίδια ώρα που οι φορμαρισμένοι Χιούστον Ρόκετς έρχονται με... φόρα, καθώς μετρούν 8 διαδοχικές νίκες και έχουν ρεκόρ 35-35 στην 11η θέση.

Όπως είναι φυσικό η κουβέντα σχετικά με την θέση των επτάκις πρωταθλητών στην post season βρίσκεται στον αέρα, την ίδια ώρα που η ομάδα του Ίμε Ουντόκα έχει φορμαριστεί την κατάλληλη στιγμή και δείχνει ικανή να βρεθεί στην post season μετά από απουσία τριών ετών, όπου ήταν σταθερά σε χαμηλές πτήσεις.

Αυτή η εξέλιξη ωστόσο δεν δείχνει να πτοεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους των Ουόριορς και ιδίως τους παίκτες του Στιβ Κερ. Ο Ντρέιμοντ Γκριν άλλωστε φρόντισε να στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Δεν με νοιάζει τι κάνουν οι Χιούστον Ρόκετς», ήταν η ξεκάθαρη και... κοφτή απάντησή του σε σχετική ερώτηση, θέλοντας να βάλει τέλος στην συζήτηση για τη θέση της ομάδας από την Bay Area στην post season.