Πέρασμα... πρωταθλητών από τους Νάγκετς, «διπλό» για Μάβερικς με σόου Ντόντσιτς

Πέρασμα... πρωταθλητών από τους Νάγκετς, «διπλό» για Μάβερικς με σόου Ντόντσιτς

Χρήστος Τσάλτας 09:11 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:18 - 20.03.2024

Οι Ντένβερ Νάγκετς έδειξαν για ακόμα μια φορά το μέταλλο πρωταθλητή που διαθέτουν, περνώντας από την έδρα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, την ώρα που οι Ντάλας Μάβερικς συνέχισαν νικηφόρα, χάρη σε ένα ακόμα triple double του Λούκα Ντόντσιτς.

Ακόμα ένα βράδυ που η δράση στα παρκέ του ΝΒΑ, με τις μάχες σε Ανατολή και Δύση να κορυφώνονται, καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε της regular season.

Το παιχνίδι που ξεχώρισε ήταν αυτό ανάμεσα σε Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Ντένβερ Νάγκετς, στο Target Center. Η ομάδα του Μάικλ Μαλόουν επιβεβαίωσε την εξαιρετική φόρμα της, περνώντας και από την Μινεάπολη, σε ένα παιχνίδι που ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε σπουδαία πράγματα με 35 πόντους και 16 ριμπάουντ και παρά τους 30 πόντους του Άντονι Έντουαρντς, οι πρωταθλητές του ΝΒΑ έμειναν όρθιοι και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.

Εκτός έδρας νίκη και για τους Ντάλας Μάβερικς, που συνέχισαν την regular season με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα του Τζέισον Κιντ αντιμετώπισε τους Σαν Αντόνιο Σπερς και έφτασε στην 40η νίκη της στη σεζόν, με τον Λούκα Ντόντσιτς να μετράει 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και 16 ασίστ, την ώρα που ο Τρε Τζόουνς πάλεψε για τα «σπιρούνια» με 22 πόντους και 9 ασίστ.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η εμφατική νίκη των Χιούστον Ρόκετς, μέσα στην Ουάσιγκτον, κόντρα στους Ουίζαρντς, σε ένα παιχνίδι που ο Τζέιλεν Γκριν μέτρησε 42 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ εύκολο έργο είχαν Πέλικανς και Μάτζικ, που δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των Νετς και Χόρνετς, αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ουάσιγκτον Ουίζαρντς - Χιούστον Ρόκετς 114-137

Ορλάντο Μάτζικ - Σάρλοτ Χόρνετς 112-92

Μπρούκλιν Νετς - Νιου Όρλινς Πέλικανς 91-104

Σαν Αντόνιο Σπερς - Ντάλας Μάβερικς 107-113

Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Ντένβερ Νάγκετε 102-105