Ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν σταματάει να... πυροβολεί: «Μου λέει "ελα να παίξεις" κάποιος που έχει να παίξει από την Πρωτοχρονιά»

Ντρέιμοντ Γκριν

Ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν σταματάει να... πυροβολεί: «Μου λέει "ελα να παίξεις" κάποιος που έχει να παίξει από την Πρωτοχρονιά»

Χρήστος Τσάλτας 10:53 - 29.03.2024

Για ακόμα μια φορά ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν μάσησε τα λόγια του, βάζοντας στο... σημάδι αυτή τη φορά τον Τάρι Ίσον, για τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε.

Η κόντρα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους Χιούστον Ρόκετς είναι αυτή που έχει δώσει... άγρια ομορφιά σε μια άκρως ανταγωνιστική Δύση. Οι «πολεμιστές» μετρούν ρεκόρ 37-34, την ώρα που η ομάδα του Τέξας ακολουθεί κατά πόδας με 36-35, έχοντας 10 διαδοχικές νίκες στη σεζόν.

Οι Ρόκετς βρίσκονται σε τροχιά Play-In και ο Τάρι Ίσον δεν δίστασε να εξαπολύσει τα βέλη του προς τους επτάκις πρωταθλητές του ΝΒΑ. Μια πρόκληση που δεν έμεινε αναπάντητη από τον... μετρ σε τέτοια θέματα, τον Ντρέιμοντ Γκριν.

Στο podcast που διατηρεί, το «The Draymond Green Show» ο εκ των ηγετών της ομάδας του Στιβ Κερ σήκωσε το γάντι στα όσα είπε ο χαρισματικός φόργουορντ σέντερ, δίνοντας τη δική του διάσταση.

«Άκουσα όσα είπε και δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην καθόλου. Αυτό που μου προκάλεσε κάποια έκπληξη είναι πως δεν έχει παίξει κανένα παιχνίδι από την 1η Ιανουαρίου. Έτσι είναι κάπως σκληρό να φωνάζεις «βγες και παίξε» και εσύ δεν παίζεις», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Γκριν.

Θυμίζουμε πως ο Ίσον είναι εκτός δράσης, λόγω προβλήματος τραυματισμού και σε συνδυασμό με την απουσία του Αλπερέν Σενγκούν οι Χιούστον Ρόκετς έχουν χάσει δύο από τους πιο σημαντικούς παίκτες της φροντ λάιν τους στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Sportal Euroleague Show με Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής