Έτοιμο το Παρίσι για... ΝΒΑ δράση - Ο Ντόνοβαν Μίτσελ στέλνει χαιρετίσματα από τον Πύργο του Άιφελ (vids)

Έτοιμο το Παρίσι για... ΝΒΑ δράση - Ο Ντόνοβαν Μίτσελ στέλνει χαιρετίσματα από τον Πύργο του Άιφελ (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:47 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 09.01.2024

Στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς και οι Μπρούκλιν Νετς, αφού πρώτα δουν τα αξιοθέατα, όπως έκανε ο Ντόνοβαν Μίτσελ, το βράδυ της Πέμπτης θα παίξουν εκεί το μεταξύ τους παιχνίδι για την κανονική διάρκεια της σεζόν στο ΝΒΑ.

Στο Παρίσι προσγειώθηκαν ήδη δύο αποστολές ομάδων του ΝΒΑ. Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς και οι Μπρούκλιν Νετς, που το βράδυ της Πέμπτης (11/1, 21:00) θα παίξουν στην ιστορική Accor Arena (Palais de Bercy για τους... παλιότερους), το μεταξύ τους παιχνίδι για την κανονική διάρκεια της σεζόν. Όπως είχαν κάνει πέρσι, στο ίδιο μέρος, την ίδια περίπου περίοδο οι Σικάγο Μπουλς και οι Ντιτρόιτ Πίστονς

O «μαγικός πλανήτης» έχει καθιερώσει ένας αγώνας της regular season να διεξάγεται στην Πόλη του Φωτός (και σκοπεύει να καθιερώσει και αντίστοιχους στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων). Αυτή τη φορά την εμπειρία θα λάβουν οι Νετς του Μάικαλ Μπρίτζες και οι Καβαλίερς του Ντόνοβαν Μίτσελ.

Μάλιστα, ο τελευταίος, μαζί με τους συμπαίκτες του, δεν έχασε χρόνο και βγήκε στους δρόμου της γαλλικής πρωτεύουσας -παρά το έντονο κρύο- για να δει τα αξιοθέατα. Και όμως, κάθε ταξιδιώτης έτσι κι ο σούπερ σταρ των Ιπποτών έκανε μία βόλτα στο Πεδίων του Άρεως (Champ de Mars), εκεί όπου δεσπόζει η σιδερένια κατασκευή του 1889, σε έμπνευση και σχέδια του μηχανικού Γουστάβο Άιφελ. Εξ ου και το όνομα του Πύργου. 

Κι αφού ο Μίτσελ γεμάτος ενθουσιασμό είδε το έργο τέχνης, με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό τον υποδέχθηκαν οι Γάλλοι φαν του ΝΒΑ, που «εκπροσωπούν» την πιο ισχυρή αγορά (σε εμπορικό επίπεδο) από οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης.

 Και στην ανάπτυξη των δεικτών τελευταία έχει βοηθήσει υπερβολικά η παρουσία του 20χρονου Γάλλου, Βικτόρ Ουεμπανιαμά με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και οι μοναδικές τους επιδόσεις. Βέβαια, πέρα αυτού στο κορυφαίο πρωτάθλημα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο εμφανίζονται 14 Γάλλοι αθλητές.

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!