«Είναι πιθανό αν...»: Ο Γιόκιτς εξήγησε το πώς θα γίνει συμπαίκτης με τον Ντόντσιτς (vid)
i

@Photo by C. Morgan Engel/Getty Images

«Είναι πιθανό αν...»: Ο Γιόκιτς εξήγησε το πώς θα γίνει συμπαίκτης με τον Ντόντσιτς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 08:34 - 20.02.2024

Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς έχουν καταπληκτική χημεία εντός και εκτός παρκέ, με τον Joker να εξηγεί την προϋπόθεση για να βρεθούν οι δύο σταρ στην ίδια ομάδα.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτύξει στενή φιλία. Όχι μόνο λόγω της καταγωγής τους, μιας και οι δύο έχουν γεννηθεί σε χώρες της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, αλλά και γιατί οι δύο παίκτες απολαμβάνουν το παιχνίδι με τον δικό τους τρόπο.

Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς έχουν τον τρόπο να δίνουν πάντα το κάτι διαφορετικό και με τις πλάκες που κάνουν ο ένας στον άλλο χαρίζουν θέαμα και στιγμές για να συζητάνε οι μπασκετόφιλοι σε όλο τον πλανήτη.

Οι δύο σταρ στο πρόσφατο All Star Game του ΝΒΑ έδειξαν πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, σε όλα τα επίπεδα. Την ίδια ώρα που η απορία του κόσμου είναι μία, εάν θα έχουν τη δυνατότητα να συνυπάρξουν στην ίδια ομάδα, ώστε να συνθέσουν ένα δίδυμο ικανό να διαλύσει τις αντίπαλες άμυνες.

Το ερώτημα αυτό τέθηκε στον Joker, στο περιθώριο του All Star Game στην Ιντιάνα, με την απάντηση του ηγέτη των πρωταθλητών του ΝΒΑ να είναι αφοπλιστική. «Δεν ξέρω, είναι πιθανό. Δεν θέλω να αφήσω το Ντένβερ, μου αρέσει εκεί και είναι ένας σπουδαίος οργανισμός. Αλλά εάν ο Λούκα είναι χάλια στο Ντάλας, μπορεί να έρθει».

Με τα λόγια του ο Γιόκιτς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνυπάρξει με τον Luka Magic στα παρκέ του ΝΒΑ, κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, πετώντας ωστόσο το... μπαλάκι στον χαρισματικό γκαρντ, που βρίσκεται στο Ντάλας και οδηγεί τους Μάβερικς στο δρόμο για το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.