Ο Άαρον Γκόρντον στο Sportal: «Αν προστατέψουμε την έδρα μας, θα πάρουμε το πρωτάθλημα» (vid)

Άαρον Γκόρντον

Ο Άαρον Γκόρντον στο Sportal: «Αν προστατέψουμε την έδρα μας, θα πάρουμε το πρωτάθλημα» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 10:00 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:01 - 31.05.2023

Οι τελικοί του ΝΒΑ είναι προ των πυλών και ο Άαρον Γκόρντον έδωσε το... σύνθημα μέσω του Sportal, εξηγώντας πόσο σημαντικό είναι για τους Ντένβερ Νάγκετς να κρατήσουν απόρθητη την έδρα τους απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ.

Τις τελευταίες μέρες οι Ντένβερ Νάγκετς προπονούνταν χωρίς να ξέρουν τον αντίπαλό τους στους τελικούς του ΝΒΑ. Η δική τους σειρά, απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς ολοκληρώθηκε με «σκούπα» και εκπληκτική επίδειξη δύναμης, σε ένα σημείο της σεζόν που μόνο ομάδες που έχουν αυτό το «κάτι» που τις βάζει σε ρόλο πρωταγωνιστή μπορούσαν να έχουν ανάλογη εικόνα.

Πλέον η ομάδα του Μάικλ Μαλόουν ξέρει και τον αντίπαλό της στη σειρά των τελικών. Διότι οι Μαϊάμι Χτι δεν επέτρεψαν στους Σέλτικς να κάνουν την «ανατροπή του αιώνα» και με μια πειστική εμφάνιση στο Game 7 της Βοστώνης κατάφεραν να κλείσουν θέση στη σειρά που θα κρίνει τον τίτλο.

Οι Νάγκετς έχουν το πλεονέκτημα έδρας, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, αν θέλουν να βάλουν βάσεις τίτλου. Κάτι που κάνουν σε όλη την post season, καθώς στα 8 παιχνίδια που έχουν δώσει στο Κολοράντο μετρούν μόνο νίκες.

Ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ στο Sportal: «Ενθουσιασμένος που θα παλέψω για το πρώτο πρωτάθλημα των Νάγκετς»
NBA

11:13 - 30.05.2023

Ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ στο Sportal: «Ενθουσιασμένος που θα παλέψω για το πρώτο πρωτάθλημα των Νάγκετς»

Οι Ντένβερ Νάγκετς ετοιμάζονται για τη σειρά των τελικών του ΝΒΑ, απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ και ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ περιέγραψε μέσω του Sportal τις σκέψεις του για την πρώτη «μάχη» τίτλου στην ιστορία του franchise.

Αυτή η συνθήκη αποτελεί τον οδηγό τους και για τους τελικούς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως απέναντί τους θα βρουν μια ομάδα που έχει κερδίσει όλα τα Game 1 των σειρών των πλέι οφ που έχει δώσει φέτος. Οι Χιτ έχουν επικρατήσει και στο Μιλγουόκι και στη Νέα Υόρκη, αλλά και στη Βοστώνη, αποδεικνύοντας πως δεν είναι ομάδα που δεν μπορεί να κερδίσει μακριά από την έδρα της.

Κάπως έτσι το Game 1 αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ουσιαστικά είναι το παιχνίδι που θα βάλει τις βάσεις για τις δύο ομάδες. Κάτι που γνωρίζουν καλά στο Ντένβερ, με τον Άαρον Γκόρντον να δίνει το σύνθημα.

Ο εκρηκτικός φόργουορντ, που φέτος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» του Μάικλ Μαλόουν αναφέρθηκε σε όσα πρέπει να κάνουν αυτός και οι συμπαίκτες του για να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Τζαμάλ Μάρεϊ στο Sportal: «Είναι πολύ ωραίο να διεκδικείς το πρωτάθλημα έπειτα από σοβαρό τραυματισμό...» (vid)
NBA

08:18 - 27.05.2023

Τζαμάλ Μάρεϊ στο Sportal: «Είναι πολύ ωραίο να διεκδικείς το πρωτάθλημα έπειτα από σοβαρό τραυματισμό...» (vid)

Οι Ντένβερ Νάγκετς μετρούν αντίστροφα για τη σειρά των τελικών του ΝΒΑ και ο Τζαμάλ Μάρεϊ απάντησε στο Sportal για τη νοοτροπία όλων στην ομάδα, ενώ εξήγησε πόσο σπουδαίο είναι για τον ίδιο να διεκδικεί το πρωτάθλημα έπειτα από μια επίπονη διετία.

Η διαφύλαξη της έδρας είναι η απόλυτη προτεραιότητα, καθώς ξέρει πως 4 νίκες στην Ball Arena αρκούν για να φέρουν τον τίτλο, όσο σκληρή κι αν είναι η σειρά απέναντι στην ομάδα του Έρικ Σποέλστρα.

«Απλώς πρέπει να κάνουμε ότι κάνουμε όλη τη χρονιά. Θα πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Είμαστε σπουδαίοι εντός έδρας όλη τη σεζόν και δεν περιμένουμε να αλλάξει αυτό τώρα. Θέλουμε να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί στα 48 λεπτά του αγώνα, να έχουμε ενέργεια, να παίξουμε σκληρά. Εάν παίξουμε έξυπνα για 48 λεπτά, θεωρώ ότι θα καταφέτουμε να φύγουμε από το παρκέ με τη νίκη», ήταν η απάντηση του AG στο Sportal.

Η σειρά των τελικών άλλωστε βρίσκεται προ των πυλών. Από τη μία οι Νάγκετς έχουν πάρει ανάσες, μετά τη σειρά κόντρα στους Λέικερς, την ίδια ώρα που οι Χιτ έρχονται με... φόρα από τους τελικούς Ανατολής κόντρα στους Σέλτικς, που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ώρες. Τώρα όμως η ιστορία είναι εντελώς διαφορετική και άπαντες ετοιμάζονται για μια νέα συνθήκη, πολύ πιο απαιτητική και με πολύ μεγαλύτερο δέλεαρ: το τρόπαιο Λάρι Ο'Μπράιαν.

Η ερώτηση του Sportal στον Άαρον Γκόρντον και η απάντησή του ενόψει του Game 1 στην Ball Arena του Ντένβερ: