Ο Ακίλε Πολονάρα άφησε την Εφές για τη Ζαλγκίρις
i

Ακίλ Πολονάρα / © euroleague.net

Ο Ακίλε Πολονάρα άφησε την Εφές για τη Ζαλγκίρις

Sportal newsroom 16:39 - 07.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 07.01.2023

Ο Ιταλός φόργουορντ είχε προτάσεις από τη Βίρτους, τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Κάουνας.

Η Ζαλγκίρις ψωνίζει στην Κωνσταντινούπολη, που έχει προσφορές. Λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Αϊζάια Τόμας, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Αναντολού Εφές, η ομάδα της Λιθουανίας επέλεξε έναν ακόμα παίκτη από αυτούς που μέχρι πρότινος έπαιζε στην πρωταθλήτρια Ευρώπη. 

Ο Ακίλε Πολονάρα, ο οποίος είχε χάσει τον ρόλο του στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν (2,8 πόντοι σε 11’25’’ ανά αγώνα) και αναζητούσε εδώ και μία εβδομάδα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του… επέλεξε: Τη Ζαλγκίρις Κάουνας. 

Άδεια σε Γκριγκόνις και φήμες για Ζαλγκίρις
EUROLEAGUE

17:11 - 06.01.2023

Άδεια σε Γκριγκόνις και φήμες για Ζαλγκίρις

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να επέστρεψε από το Μόναχο μετά την ήττα του από την Μπάγερν αλλά χωρίς τον Μάριους Γκριγκόνις που πήγε με άδεια στην πατρίδα του την Λιθουανία με την Ζαλγκίρις Κάουνας να εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο 31χρονος Ιταλός φόργουορντ είχε προτάσεις από τη Βίρτους Μπολόνια για να γυρίσει στην πατρίδα του, από τον Ερυθρό Αστέρα που σκοπεύει να συνεχίσει τις μεταγραφές παρά το ban που υφίσταται ακόμα, αλλά και από τη Ζαλγκίρις. Επέλεξε τους τελευταίους, οι οποίοι αρχικά κάλυψαν το κενό του τραυματισμού Κίναν Εβανς, ενίσχυσαν (με τον Πολονάρα) τη φροντ λάιν τους και σκέφτονται τον Μάριους Γκριγκόνις του Παναθηναϊκού για το… τρίτο τους χτύπημα.