Ο Άλεκ Πίτερς στο Sportal Euroleague Show: «Τα λάθη μας πλήγωσαν, κρίσιμη η διαβολοβδομάδα που έρχεται»

Ο Άλεκ Πίτερς στο Sportal Euroleague Show: «Τα λάθη μας πλήγωσαν, κρίσιμη η διαβολοβδομάδα που έρχεται»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:58 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:29 - 12.12.2023

Ο Άλεκ Πίτερς τόνισε πως τα λάθη των τελευταίων λεπτών έκριναν την κατάσταση κόντρα στην Μπασκόνια, ενώ έδωσε το σύνθημα για την διαβολοβδομάδα που έρχεται και τα παιχνίδια με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε απέναντι στην Μπασκόνια, διεκδίκησε τη νίκη ως το τέλος ωστόσο γνώρισε την ήττα με 74-75, έπειτα από καλάθι του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ο Άλεκ Πίτερς στάθηκε στα λάθη της ομάδας του και υπογράμμισε πως θα πρέπει άπαντες να κοιτάξουν μπροστά, παρά το γεγονός πως η βραδιά είναι δύσκολη για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όσα είπε ο Άλεκ Πίτερς στο Sportal Euroleague Show:

Για το τι πήγε λάθος στην αναμέτρηση: «Είναι περίπλοκη ερώτηση. Στην δεύτερη περίοδο δεν πήγαν καλά τα πράγματα και αυτό μας πληγώνει. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι στο τέλος, όμως τα λάθη στην τέταρτη περίοδο κόστισαν το παιχνίδι και στο τέλος ηττηθήκαμε».

Για τα θετικά που θέλει να κρατήσει από το παιχνίδι με την Μπασκόνια: «Εάν θέλουμε να δούμε θετικά είναι το δεύτερο ημίχρονο που κάνουμε με Φενέρμπαχτσε και Μπασκόνια. Πρέπει να παίζουμε καλά για 4 δεκάλεπτα. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, πρέπει να κερδίσουμε. Είμαστε μια ομάδα που διεκδικεί την Ευρωλίγκα».

Για την διαβολοβδομάδα που έρχεται: «Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι του Σαββάτου. Θέλουμε να ξεχάσουμε το παιχνίδι με την Μπασκόνια και να επικεντρωθούμε στην επόμενη μέρα. Η διαβολοβδομάδα που έρχεται είναι κρίσιμη και θέλουμε να πάρουμε νίκες κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ερυθρό Αστέρα. Είναι πολύ σημαντικό».