«Ο Αταμάν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις σε δημοσιογράφο του Ισραήλ»

Εργκίν Αταμάν

i

©Intime

«Ο Αταμάν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις σε δημοσιογράφο του Ισραήλ»

Νίκος Καλαμπάκας 20:12 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:12 - 24.04.2024

Δημοσίευμα στο Ισραήλ αναφέρει ότι ο Εργκίν Αταμάν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις σε δημοσιογράφο από το Ισραήλ που καλύπτει τη σειρά της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό!

Η σειρά του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεκίνησε με break για την ομάδα του Ισραήλ και όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί σε εκρηκτικό κλίμα. Αναφορές στο Ισραήλ ότι ο Εργκίν Αταμάν αρνήθηκε να μιλήσει σε δημοσιογράφο της χώρας που καλύπτει τη σειρά!

Εκρηκτικό είναι το κλίμα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι, μια μέρα μετά τη νίκη των Ισραηλινών στο ΟΑΚΑ και το break της απέναντι στην ελληνική ομάδα.

Οι παίκτες του Κάτας επικράτησαν το βράδυ της Δευτέρας με σκορ 91-87 στο ΟΑΚΑ, γεγονός που έφερε «έκρηξη» στο πράσινο... στρατόπεδο!

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διοργανώτριας Αρχής στην οποία εμπλέκει μέχρι και τον πόλεμο με την Παλαιστίνη και πλέον το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από... έντονο!

Σαν να μην έφτανε αυτό, αναφορές στο Ισραήλ κάνουν λόγο για άρνηση του προπονητή της ελληνικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν, να μιλήσει σε ισραηλινό δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος προπονητής κλήθηκε να κάνει δηλώσεις στον δημοσιογράφο Moshe Berda, όμως αρνήθηκε όταν έμαθε ότι ήταν από το Ισραήλ:

«Είστε από το Ισραήλ; Δεν θα κάνω δήλωση στα ΜΜΕ», αναφέρει δημοσίευμα του one.co.il.