Ταβάρες: «Δεν ξέρω αν θα μείνω στη Ρεάλ, όλα είναι στον αέρα»! (vid)

Έντι Ταβάρες

i

©Intime

Ταβάρες: «Δεν ξέρω αν θα μείνω στη Ρεάλ, όλα είναι στον αέρα»! (vid)

Γιάννης Πάλλας 21:40 - 07.08.2023

Ο Έντι Ταβάρες επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του με τη Ρεάλ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει και ο Έντι Ταβάρες παραμένει προσηλωμένος χωρίς να σκέφτεται άμεσα τουλάχιστον το θέμα του συμβολαίου του με την Ρεάλ.

Ο σέντερ της «βασίλισσας» από το Πράσινο Ακρωτήρι του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα υπογράψει ή όχι το συμβόλαιο με τους Μαδριλένους.

Ο Ταβάρες αποτελεί το μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» για τη Ρεάλ, καθώς θέλουν με κάθε τρόπο να τον κρατήσουν στην ομάδα, καθώς αποτελεί τον πλέον επιδραστικό παίκτη, όμως δεν μπορούν ακόμη να τον πείσουν.

«Δεν ξέρω αν θα ανανεώσω με τη Μαδρίτη. Η αλήθεια είναι ότι μου απομένει ένας χρόνος στο συμβόλαιό μου και δεν ξέρω τι να σας πω. Ναι, ελπίζω να μπορέσουμε να έρθουμε σε συμφωνία, αλλά το όνειρο του ΝΒΑ είναι επίσης εκεί. Δεν θα το αρνηθώ. Όλα είναι στον αέρα, αλλά δεν ανησυχώ γι' αυτό» δήλωσε ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι συγκεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική μου ομάδα και στη συνέχεια θα προσπαθήσω να απολαύσω κάθε δευτερόλεπτο με τον σύλλογό μου μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Αν μείνω, ωραία, αλλά αν δεν μείνω, δεν πειράζει. Έχω πει πολλές φορές ότι το ΝΒΑ είναι στο μυαλό μου, αλλά πρέπει να αναλύσουμε τα πάντα».

Ο Ταβάρες θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο με το Πράσινο Ακρωτήριο, στον ΣΤ' όμιλο. Τα παιχνίδια της αφρικανικής χώρας είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στην Okinawa Arena, με τη Βενεζουέλα, τη Γεωργία και τη Σλοβενία.