Ο Ερυθρός Αστέρας έλυσε το πρόβλημα με τα ban και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του Καμπάτσο στην Euroleague
i

Φακούντο Καμπάτσο / © Intime

Ο Ερυθρός Αστέρας έλυσε το πρόβλημα με τα ban και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του Καμπάτσο στην Euroleague

Sportal newsroom 17:05 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 02.01.2023

Ο γκαρντ από την Αργεντινή βρίσκεται στην ομάδα της Σερβίας από τις 19/12 όμως δεν έχει κάνει ντεμπούτο στην Euroleague αφού οι Σέρβοι είχαν ban και δεν μπορούσαν να τον δηλώσουν.

Μια από τις πλέον ηχηρές μεταγραφές της Euroleague ήταν αυτή του Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος αποχαιρέτησε το ΝΒΑ και τους Ντάλας Μάβερικς προκειμένου να επιστρέψει στην Ευρώπη. 

Ο Ερυθρός Αστέρας παραπονιέται για καθυστερήσεις της Euroleague στην υπόθεση του ban
EUROLEAGUE

16:29 - 29.12.2022

Ο Ερυθρός Αστέρας παραπονιέται για καθυστερήσεις της Euroleague στην υπόθεση του ban

Ο Νεμάνια Βασίλιεβιτς, general manager του Ερυθρού Αστέρα \ενημέρωσε πως από μέρους του όλες οι οφειλές είναι τακτοποιημένες και πως ο Καμπάτσο δεν παίζει ακόμα «γιατί στην Euroleague λόγω εορτών καθυστερούν να συνεδριάσουν».

Η έλευση του Αργεντινού γκαρντ σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους του Ερυθρού Αστέρα οι οποίοι φέτος έχουν μεγάλες προσδοκίες από την ομάδα τους, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φτιάξει ένα ρόστερ που αφήνει υποσχέσεις και αισιοδοξία. 

Ο Καμπάτσο πλέον είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του και στην Euroleague, αφού σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας ο Ερυθρός Αστέρας έλυσε το θέμα με τα ban που είχε. Οι Σέρβοι είχαν μπει σε ρύθμιση οφειλών και φάνηκαν ασυνεπείς, γεγονός που ανάγκασε την Euroleague να μην τους επιτρέψει να δηλώσουν νέο παίκτη. 

Τελικά η υπόθεση κλείνει με αίσιο τέλος για την ομάδα του Βελιγραδίου η οποία θα μπορέσει να δει σε δράση τον Φάκου και στα παρκέ της Euroleague. Μάλιστα, αυτό συνέβη την κατάλληλη στιγμή, αφού οι πρωταθλητές Σερβίας έχασαν πριν λίγες μέρες τον Λούκα Βιλντόζα.

Ο έτερος γκαρντ από την Αργεντινή τραυματίστηκε στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα και θα μείνει εκτός περίπου ένα μήνα. Έτσι, ο Ιβάνοβιτς δέχτηκε με ικανοποίηση τα νέα για τη λύση του προβλήματος με τα ban, αφού η ενεργοποίηση του Καμπάτσο του λύνει τα χέρια, σε μια στιγμή που η ομάδα ήταν ανεβασμένη, αλλά είδα τον MVP του Δεκεμβρίου να μπαίνει στα πιτς...