Χάνει για ένα μήνα τον Βιλντόζα ο Ερυθρός Αστέρας
i

© Euroleague

Χάνει για ένα μήνα τον Βιλντόζα ο Ερυθρός Αστέρας

Sportal newsroom 19:42 - 31.12.2022

Ο Αργεντινός αποχώρησε από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και τίθεται εκτός πλάνων του Ιβάνοβιτς για ένα μήνα.

Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στη Χάλα Πιονίρ χάρη σε ένα διαιτητικό λάθος, όμως τα δυσάρεστα νέα για τους Σέρβους δεν σταματούν εδώ. 

Βιλντόζα στο SPORTAL: «Στο NBA έχασα δυο χρόνια, έκλαιγα για τον Μέσι και την Αργεντινή»
EUROLEAGUE

12:00 - 24.12.2022

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Βιλντόζα στο SPORTAL: «Στο NBA έχασα δυο χρόνια, έκλαιγα για τον Μέσι και την Αργεντινή»

Ο Λούκα Βιλντόζα μιλάει στην κάμερα του SPORTAL για τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα στο ΣΕΦ, το NBA, τον Λιονέλ Μέσι, την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου από την Αργεντινή και όχι μόνο!

Η ομάδα του Ιβάνοβιτς είδε τον Λούκα Βιλντόζα να αποχωρεί στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης και να μην επιστρέφει ποτέ στο παρκέ, αφού πονούσε στο πόδι του. Οι συμπαίκτες του έκαναν ότι μπορούσαν για να καλύψουν το κενό του, όμως ένα απίστευτο τρίποντο του Μίροτιτς έστειλε τον αγώνα σε παράταση κι εκεί οι Καταλανοί πήραν τελικά τη νίκη. 

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας ο γκαρντ της ομάδας έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για ένα περίπου μήνα.

Οι Σέρβοι τρέχουν τώρα ώστε να βρουν λύση με το ban της Euroleague, αφού έχουν αποκτήσει τον φακούντο Καμπάτσο, όμως δεν μπορεί να συμμετάσχει στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ο τραυματισμός του Βιλντόζα κάνει επιτακτική ανάγκη την ενεργοποίηση του έτερου Αργεντινού της ομάδας, η οποία βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό...

Ο Βιλντόζα με τη φανέλα του Αστέρα έχει μέσο όρι 14 πόντους, 4,2 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και 1,6 κλεψίματα.