O Γιαννακόπουλος απάντησε στους Αγγελόπουλους: «Πάλι θα κλαίτε!»

O Γιαννακόπουλος απάντησε στους Αγγελόπουλους: «Πάλι θα κλαίτε!»

Sportal newsroom 16:19 - 28.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:21 - 28.01.2023

Η δήλωση των αδελφών Αγγελόπουλων στην κοπή της πίτας της Θύρας 7, προκάλεσε την αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Συνήθως στην κοπή της πίτας όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος κέρδισε το φλουρί, αλλά αυτή τη φορά προέκυψαν μεγαλύτερα θέματα. 

Οι αδελφοί Αγγελόπουλου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της Θύρας 7 και μάλιστα μίλησαν στους οπαδούς του Ολυμπιακού. «Θέλουμε να ακούμε το “μέχρι τέλους” γιατί κάποιοι τρελαίνονται», είπαν και η δήλωσή τους αυτή προκάλεσε την αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος προφανώς και έπιασε το υπονοούμενο.  

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάποιοι τρελαίνονται που ακούν το «μέχρι τέλους» (pic & vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:23 - 28.01.2023

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάποιοι τρελαίνονται που ακούν το «μέχρι τέλους» (pic & vid)

Η Θύρα 7 έκανε την καθιερωμένη κοπή πίτας για ακόμη μία χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκαν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Μόλις ενημερώθηκε για την ομιλία και το ύφος της ο Γιαννακόπουλος απάντησε με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο instagram. 

«Ένα θα σας πω μονάχα», ξεκίνησε λέγοντας. «Έτσι όπως το 2012 περιμένατε ότι θα κάνετε σερί τα double και ότι ήρθε το "μέχρι τέλους” και τελικά αναγκαστήκατε να τρέξετε στην Α2 για να σωθείτε... Έτσι λοιπόν και αυτή τη φορά, ξεκινώντας από ακόμα πιο χαμηλά, από αυτό το πράγμα το οποίο έχουμε σήμερα, θυμηθείτε την ώρα και τη στιγμή που σας το λέω. Πάλι θα κλαίτε. Τίποτα άλλο δεν σας λέω».