Ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς, Στιβ Μπάλμερ, ενημέρωσε πως το νέο γήπεδο της ομάδας θα έχει 1.160 τουαλέτες και ουρητήρια

Στιβ Μπάλμερ

i

© photo by Katelyn Mulcahy / Getty Images / Ideal Images

Ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς, Στιβ Μπάλμερ, ενημέρωσε πως το νέο γήπεδο της ομάδας θα έχει 1.160 τουαλέτες και ουρητήρια

Γιώργος Γαβριλάκης 20:24 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:29 - 09.03.2023

Ο Στιβ Μπάλμερ, ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος και αφεντικό των Λος Άντζελες Κλίπερς ένιωσε περηφάνια και ενθουσιασμό που το νέο γήπεδο της ομάδας του θα διαθέτει τριπλάσιες τουαλέτες από οποιαδήποτε άλλη αρένα του ΝΒΑ.

Οι Κλίπερς ετοιμάζουν το νέο τους γήπεδο, στο Ίνγκλγουντ του Λος Άντζελες. Μέχρι τώρα μοιράζονται την Crypto Arena (γνωστή στο πρόσφατο παρελθόν ως Staples Center) μαζί με τους συμπολίτες του Λέικερς. Σύντομα όμως, η νέα τους αρένα, το Intuit Dome, που βρίσκεται στο κατασκευαστικό στάδιο, θα είναι έτοιμη. 

Μέσα στο 2024 αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα ενός υπερσύγχρονου γηπέδου 18.000 θέσεων, που προφανώς θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις που υπάρχουν στον «μαγικό πλανήτη». 

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Στιβ Μπάλμερ, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες που ξεκίνησαν τον Σεπτέμβρη του 2021, τώρα ενημέρωσε πως αυτό το γήπεδο δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα. «Θα υπάρχουν 1.160 τουαλέτες και ουρητήρια», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μέσα στο εργοτάξιο. «Αυτός ο αριθμός να ξέρετε», αποκάλυψε ο ίδιος, «είναι τρεις φορές μεγαλύτερος από οποιοδήποτε γήπεδο στο ΝΒΑ». 

O 56χρονος επιχειρηματίας, πρώην CEO της Microsoft (από το 2000 έως το 2014), απόφοιτος του Χάρβαρντ και με περιουσία σύμφωνα με το Forbes που ξεπερνά τα 80 δισεκατομμύρια δολάρια, το 2014 αγόρασε από τον Ντόναλντ Στέρλινγκ τους Κλίπερς έναντι του ποσού των 2 δισεκατομμυρίων. Ο ενθουσιώδης χαρακτήρας του και οι εκκεντρική του συμπεριφορά τον έχουν κάνει αγαπητό στο Λ.Α. και ειδικά στους φίλους των Κλίπερς, που μπορεί να βλέπουν ότι αγωνιστικά η ομάδα του δεν έχει και τεράστια προοπτική, αλλά ένα νέο γήπεδο θα τους αναζωογονήσει.  

Η δήλωση του Μπάλμερ θα πρέπει να θεωρείται αξιόπιστη, αν και ο ίδιος το 2007 είχε δηλώσει πως αποκλείεται η Apple με το iphone να αποκτήσει σημαντικό μερίδιο στην τεχνολογική αγορά! 

Tags: