Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο Sportal: «Η άμυνα είναι η βάση μας, να προσπαθούμε στο μάξιμουμ»

Ηλίας Λαλιώτης 23:50 - 12.10.2023

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο Sportal για την επικράτηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, υπογράμμισε πως η άμυνα είναι η βάση της ομάδας του και στάθηκε στα σημεία που πρέπει να βελτιώσει το «τριφύλλι».

Όσα είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην εκπομπή «Sportal EuroLeague Show»:

Για τη νίκη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου: «Οι νίκες έιναι πιο σημαντικές απ΄ολα. Θέλουμε να χτίσουμε σε αυτές. Θεωρώ ότι δεν παίξαμε ένα καλό παιχνίδι αλλά σίγουρα προσπαθήσαμε, παίξαμε πιο σκληρά, καναμε βήματα μπροστά και το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Οι νίκες είναι αυτές που μετράνε και το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις».

Για την άμυνα: «Δεν πηγαίνεις ψηλά χωρίς να παίξεις άμυνα υψηλού επιπέδου. Η άμυνα είναι η βάση. Έχουμε ταλέντο και σίγουρα θα βελτιωνόμαστε. Η άμυνα είναι αυτή που πρέπει να κρατήσουμε».

Για το τι θέλει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός: «Θέλουμε όλα αυτά τα κομμάτια που έχουν να κάνουμε με την θέληση. Το αμυντικό ριμπάουντ, το box out. Η προσπάθειά μας πρέπει να είναι στο μάξιμουμ για να μην έχουμε απώλειες».

Για το γόνατό του: «Είμαι αρκετά καλά, ταλαιπωρήθηκα με το γόνατό μου. Μετά την Εθνική έκατσα έξω, έκανα θεραπείες. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα και έπαιξα αρκετά. Θέλω να είμαι όσο καλύτερα γίνεται και το γόνατό μου να μην πονάει».