Ο Καμπάτσο «φωτογράφισε» γιατί αρνήθηκε τον Παναθηναϊκό: «Υπολογίζω τα λεφτά, αλλά δεν είναι προτεραιότητα»

Φακούντο Καμπάτσο

i

© Intime

Ο Καμπάτσο «φωτογράφισε» γιατί αρνήθηκε τον Παναθηναϊκό: «Υπολογίζω τα λεφτά, αλλά δεν είναι προτεραιότητα»

Χρήστος Τσάλτας 13:01 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 01.08.2023

Ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε για την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης και επεσήμανε πως τα χρήματα δεν είναι η προτεραιότητά όταν αποφασίζει για την καριέρα του.

Ένας από τους παίκτες που βρέθηκαν στο στόχαστρο του Παναθηναίκού το φετινό καλοκαίρι ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο. Ο Αργεντινός πλέι μέικερ επέστρεψε στην Ευρώπη, έπειτα από την παρουσία του στο ΝΒΑ, με το δεύτερο μισό της σεζόν να τον βρίσκει στον Ερυθρό Αστέρα.

Η σεζόν 2023-24 θα τον βρει ξανά στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι ολοκλήρωσαν το deal με τον Αργεντινό πλέι μέικερ, ο οποίος θα πάρει και πάλι το δρόμο για τη Μαδρίτη, σε ένα καλοκαίρι γεμάτο μέγαλες κινήσεις.

Ο «Φάκου» μίλησε στην Marca για την απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα του Τσους Ματέο, επισημαίνοντας πως κάθε απόφαση που παίρνει έχει σαν γνώμονα το τι κάνει ευτυχισμένο τον ίδιο, αφήνοντας στην άκρη το οικονομικό σκέλος. Η απάντηση αυτή αφήνει να εννοηθεί πως αν και υπήρξαν προτάσεις μεγαλύτερες από αυτή των Μαδριλένων, δίχως να... φωτογραφίζει ομάδες, ο Αργεντινός πήρε ην απόφαση που τον «γέμιζε» περισσότερο από κάθε άποψη κια όχι -μόνο- οικονομικά.

«Τα χρήματα είναι ένας σημαντικός παράγοντας, αλλά όχι προτεραιότητα. Αυτό πρέπει να το λαμβάνεις υπόψιν όταν παίρνεις αποφάσεις, αλλά σε οποιαδήποτε από αυτές, είτε στο μπάσκετ, είτε στη ζωή, θα προσπαθήσω να τις πάρω χωρίς τα χρήματα να είναι το βασικό θέμα. Πάντα δίνω μεγάλη έμφαση σε πολλά πράγματα. Πάντα βάζω στη ζυγαριά και αποφασίζω ανάλογα με το τι με κάνει ευτυχισμένο. Αυτό έκανα όλη μου την καριέρα. Εκπλήρωσα το όνειρο του ΝΒΑ, τώρα επιστρέφω στη Μαδρίτη», ήταν τα λόγια του.

Έπειτα από 2,5 χρόνια στο ΝΒΑ, για χάρη των Ντένβερ Νάγκετς και των Ντάλας Μάδρικες, ο Καμπάτσο επέστρεψε στην Ευρώπη και την σεζόν 2023-24 ετοιμάζεται να αναλάβει και πάλι το κουμάντο του παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας τον στόχο να οδηγήσει τους «Μερένχες» ξανά στην κορυφή.