Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα ματσάρει την προσφορά για τον Ερνάνγκομεθ

Τα αδέρφια Ερνάνγκομεθ

i

©Intime

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα ματσάρει την προσφορά για τον Ερνάνγκομεθ

Νίκος Καλαμπάκας 19:33 - 12.07.2023

Στην Μπαρτσελόνα καταλήγει ο Ουίλι Ερνάνγκομεθ, αφού σύμφωνα με την "AS" η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα ματσάρει την προσφορά της πρωταθλήτριας της ACB.

Ένα από τα μεταγραφικά ονόματα που έχουν απασχολήσει τη μπασκετική Ευρώπη φέτος, είναι αυτό του Ουίλι Ερνάνγκομεθ, ο οποίος τελικά καταλήγει στη Μπαρτσελόνα.

Ο 29χρονος σέντερ ύψους 2 μέτρων και 11 εκατοστών είχε δεχθεί πρόταση από τους Καταλανούς και σύμφωνα με την "AS" θα τον κάνει δικό της, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να ματσάρει την προσφορά της Μπαρτσελόνα, η οποία είναι 12.5 εκατομμύρια για 3 χρόνια.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θεωρούν ότι ο παίκτης δεν χωράει στο μπάτζετ τους. Ο πάουερ φόργουορντ, που ξεκίνησε από την ακαδημία νέων της Μαδρίτης, έχει μια τεράστια προσφορά από την Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα ματσάρει την προσφορά, αφού δεν θέλει να διαθέσει αυτά τα χρήματα. Αυτό επιβεβαιώθηκε στην εφημερίδα από αξιόπιστες πηγές κοντά στον παίκτη. Στις 7 Ιουλίου η Μπαρτσελόνα κατέθεσε προσφορά για τον MVP του περασμένου Ευρωμπάσκετ που ξεπερνά τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό που δεν μπορεί να διαθέσει η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο παίκτης είναι κοντά στο να υπογράψει στην Μπάρτσα, αν και έχει την επιλογή να συνεχίσει στο ΝΒΑ αφού οι Πέλικανς δεν τον ανανέωσαν τον περασμένο μήνα και τώρα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε άλλη ομάδα της κορυφαίας λίγκας. Είναι βέβαιο ότι, μετά την παραίτηση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ισπανός θα φορά τη φανέλα της Μπάρτσα στην ACB από την επόμενη σεζόν, καθώς ενδιαφέρεται περισσότερο να επιστρέψει στη χώρα του παρά να μείνει στις ΗΠΑ.

Ο Ερνάνγκομεθ (29 ετών και 2,11 μέτρα) ξεκίνησε από την ακαδημία νέων της Μαδρίτης, αλλά την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παίξει στη μισητή της αντίπαλο:

Γιατί ο Μπαρτζώκας δεν μίλησε με τον Σλούκα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:11 - 11.07.2023

Γιατί ο Μπαρτζώκας δεν μίλησε με τον Σλούκα

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Κώστας Σλούκας με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και τον Βασίλη Σπανούλη; Το Sportal μπαίνει στο μυαλό του Γιώργου Μπαρτζώκα και αναλύει το χρονικό των διαπραγματεύσεων Ολυμπιακού - Σλούκα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο Έλληνας κόουτς έχασε ένα πολύτιμο γρανάζι της μηχανής του, όμως ίσως και να αισθάνεται ανακουφισμένος...

«Είμαι από την ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στο τέλος της ημέρας θέλω να παίζω και να νιώθω σημαντικός. Διψάω για τίτλους. Δεν κλείνω τις πόρτες σε κανέναν. Η Μπάρτσα είναι ομάδα νικήτρια και πρωταθλήτρια... Στο τέλος, μιλάμε για δουλειά. Και είναι μια μοναδική ευκαιρία. Και αν προκύψουν οι περιστάσεις, θα ήταν απαραίτητο να το σκεφτούμε πολύ. Ωστόσο, δεν θέλω να κλείσω τις πόρτες σε τίποτα», είπε ο Ουίλι που από τις 23:59 αυτή την Τετάρτη θα είναι εντελώς ελεύθερος να δεχτεί την προσφορά της Μπαρτσελόνα.