Ο Κάνααν έδωσε το σύνθημα, έπεσε... φατούρο και οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν στο παρκέ για το Game 1 (vid)

Ο Κάνααν έδωσε το σύνθημα, έπεσε... φατούρο και οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν στο παρκέ για το Game 1 (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 21:17 - 04.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 04.06.2023

Ο Ολυμπιακός μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες στιγμές πριν η ομάδα μπει στο γήπεδο για τον πρώτο τελικό. Ο Αϊζέια Κάνααν βρέθηκε στο επίκεντρο, οι συμπαίκτες τους όρμησαν κατά πάνω του και στη συνέχεια μπήκαν με φόρα στο παρκέ.

Η ώρα των τελικών του εγχώριου πρωταθλήματος έφθασε!. Μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει έναν (στο Κύπελλο), έχει χάσει έναν (στην Euroleague) και τώρα έχει μπροστά του μία σειρά αγώνων κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αναζητούνται τρεις νίκες για τη στέψη του πρωταθλητή και η διαδικασία ξεκινάει από το ΣΕΦ. 

«Ας το κάνουμε!!!» έγραψε η «ερυθρόλευκοι» ΚΑΕ με μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter και την συνόδευσε με οπτικοακουστικό υλικό. Το βίντεο περιελάμβανε τις τελευταίες στιγμές των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα πριν μπουν στο παρκέ για να αντιμετωπίσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο. Συγκεντρώθηκαν όλοι τη φυσούνα και ο Αϊζέια Κάνααν βρέθηκε στο επίκεντρο. 

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Play Offs έδωσε το σύνθημα, υπέστη το γνωστό... φατούρο, προσέφερε έξτρα δόσεις ψυχολογικής ενίσχυσης και στη συνέχεια η δωδεκάδα μπήκε στο γήπεδο.