Το μήνυμα του Κάνααν πριν από το Game 1 των τελικών: «Γαμ..ο μου λείπει»

Ο Άντονι Κάνααν

i

© Intime

Το μήνυμα του Κάνααν πριν από το Game 1 των τελικών: «Γαμ..ο μου λείπει»

Ο Αϊζάια Κάνααν θα παρακολουθήσει από την άκρη του πάγκου τους τελικούς της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (21:15), στο Game 1 των τελικών της Basket League. Η ομάδα του Πειραιά θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και να βάλει τις βάσεις για τη διατήρηση των κεκτημένων εντός των συνόρων.

Στην προσπάθεια αυτή δεν θα είναι παρών ο Αϊζάια Κάνααν, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Αντί του Αμερικανού γκαρντ προτιμήθηκε ο Τζοέλ Μπολομπόι, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κρίνει σκόπιμο να δώςε ιμεγαλύτερο βάθος στην φροντ λάιν του ενόψει των τελικών με το «τριφύλλι».

Την ίδια στιγμή όμως ο Κάνααν δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του. Με μια φωτογραφία από τον πρσωπικό του λογαριασμό στα social media ο Αμερικανός γκαρντ περιέγραψε την ψυχοσύνθεσή του αυτές τις ώρες, καθώς αναμένεται να παρακολουθήσει από την άκρη του πάγκου τους συμπαίκτες του και ανήμπορος να πάρει δευτερόλεπτα στο παρκέ.

«Γαμ...ο μου λείπει», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτησή του, εκφράζοντας την επιθυμία να βρεθεί στο παρκέ για να ενισχύσει την ομάδα του στα ραντεβού του τίτλου κόντρα στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη.