Κέβιν Πάντερ: «Δεν ξεκίνησα τίποτα... Σκάστε!»

Κέβιν Πάντερ

i

© photo by Nikola Krstic / Getty Images / Ideal Images

Κέβιν Πάντερ: «Δεν ξεκίνησα τίποτα... Σκάστε!»

Γιώργος Γαβριλάκης 10:02 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 28.04.2023

Ο Αμερικανός σταρ της Παρτίζαν, Κέβιν Παντερ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρώτη νίκη της ομάδας του στη Μαδρίτη, ενώ... είχε μεγάλο ρόλο και στα επεισόδια του δεύτερου αγώνα. Ο ίδιος πάντως, στις κατηγορίες απαντά πως δεν φταίει αυτός.

Ο καθένας παρατήρησε τις... σκληρές εικόνες από το Wizink Center της Μαδρίτης, από τη δική του οπτική. Κάποιοι θεώρησαν πως ήταν σκληρό το φάουλ του Σέρχιο Γιουλ στον Κέβιν Πάντερ και κάποιοι άλλοι πως ο Αμερικανός ήταν υπερβολικός και πως αυτός ευθύνεται για την διόγκωση των επεισοδίων που οδήγησε σε πυγμαχικό αγώνα τη δεύτερη αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτίζαν

Οι βαριές ποινές και τα πρόστιμα που προβλέπονται βάσει κανονισμών της EuroLeague για το απίθανο ξύλο στη Μαδρίτη (vids)
EUROLEAGUE

09:44 - 28.04.2023

Οι βαριές ποινές και τα πρόστιμα που προβλέπονται βάσει κανονισμών της EuroLeague για το απίθανο ξύλο στη Μαδρίτη (vids)

Οι κανονισμοί της EuroLeague για περιπτώσεις σοβαρών είναι πολύ αυστηροί και προβλέπουν ακόμη και καρατόμηση των πρωταγωνιστών. Τι προβλέπεται για τα όσα συνέβησαν στη Μαδρίτη.

Ο Πάντερ απάντησε προς πάσα κατεύθυνση και ειδικά προς το δημοσίευμα του Sportando που επέμεινε πως αυτός έφταιγε. «Δεν ξεκίνησαν τίποτα. Σκάστε!», είπε ο ηγέτης της ομάδας του Βελιγραδίου. Αυτός που «εκτέλεσε» με buzzer beater τρίποντο τη Ρεάλ στο πρώτο παιχνίδι και πριν τσακωθεί με τον Γιούλ (και ακολουθήσει ό,τι ακολούθησε) είχε προλάβει να βάλει 14 πόντους με 4/6 τρίποντα. 

Όσο κι αν ήταν σκληρό το φάουλ του Γιουλ και παρά το γεγονός ότι δεκάδες παίκτες έλαβαν μέρος στο... κυνηγητό που στήθηκε πάνω στο παρκέ, ο Πάντερ αναμένεται να τιμωρηθεί από την Euroleague που ήδη μελετά τις επίμαχες φάσεις και πολύ σύντομα (εντός της Παρασκευής 28/4) θα ανακοινώσει τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει, εν όψει και τους τρίτου παιχνιδιού στο Βελιγράδι. Αν πάντως, κάποιος τιμωρηθεί περισσότερο από τους υπόλοιπους, αυτός είναι ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε, ο οποίος ήταν ανεκδιήγητος και παραλίγο να... σακατέψει τον Ντάντε Έξουμ, ο οποίος αποχώρησε με πατερίτσες