Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στο Sportal: «Αν το πάρουμε θα... τρελαθώ και θα πάω κατευθείαν στον Γιάννη» (vid)

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στο Sportal: «Αν το πάρουμε θα... τρελαθώ και θα πάω κατευθείαν στον Γιάννη» (vid)

Βασίλης Μοιρώτσος 22:32 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 29.05.2024

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγύρισε την τάπα του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο σέντερ του Παναθηναϊκού δεν τον είδε γιατί «ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι», αλλά δήλωσε στο Sportal τι θα κάνει αν κατακτήσει την Euroleague...

Η τάπα του Κώστα Αντετοκούνμπο στον Σκότι Ουίλμπεκιν ήταν από τα ομορφότερα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε και ο αδελφός του σέντερ του Παναθηναϊκού πανηγύρισε την φάση με δυναμικό τρόπο. Καθόταν στην πρώτη σειρά της Uber Arena και σηκώθηκε όρθιος με σφιγμένες γροθιές.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν περήφανος για το... αίμα του και ο Κώστας, όπως δήλωσε στην κάμερα του Sportal, πως ναι μεν «δεν τον είδα γιατί ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, αλλά μου το είπαν». Και πρόσθεσε πως «είμαι ευγνώμον που ο αδελφός μου είναι εδώ και με υποστηρίζει».

Επίσης εξήγησε πως «αν πάρουμε την Euroleague τότε θα... τρελαθώ και θα πάω κατευθείαν πάνω στον Γιάννη για να το γιορτάσω». Μέχρι να συμβεί αυτό όμως, απαιτείται ένα ακόμα βήμα. Αυτό του τελικού και ο Κώστας Αντετοκούνμπο ξεκαθαρίζει πως «έχουμε άλλο ένα ματς μπροστά μας, τον τελικό της Κυριακής και θα τα δώσουμε όλα σε αυτό το ματς. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Συνολικά, «η συμμετοχή στο Final Four είναι μία τρομερή εμπειρία για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος», κατέληξε, ενώ κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, ο πρωταθλητής NBA με τους Λος Άντζελες Λέικερς το 2020, αγωνίστηκε 7 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα, δεν σκόραρε, αλλά πέραν από την τάπα έδωσε ενέργεια στους «πράσινους» αλλά και δύο ριμπάουντ.

🔴 Sportal Euroleague Show LIVE από το Βερολίνο με Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!