Ο Κουζέλογλου στη Μπούργος, το Λαύριο σκέφτεται τον Πουριφόι

Γιάννης Κουζέλογλου

i

© Intime

Ο Κουζέλογλου στη Μπούργος, το Λαύριο σκέφτεται τον Πουριφόι

Πάρης Τσελεπίδης • 12:56 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Μετά την αποτυχία απόκτησης του Τσαλμπούρη (επέλεξε τη Μπιλμπάο), η Μπούργος ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Κουζέλογλου του Λαυρίου, με την ομάδα να προσεγγίζει για αντικαταστάτη τον Πουριφόι, ο οποίος δεν έχει μέλλον στον Άρη.

Από τη στιγμή που ο Γιώργος Τσαλμπούρης επέλεξε τη Μπιλμπάο για να συνεχίσει την καριέρα του, η Σαν Πάμπλο Μπούργος που τον διεκδικούσε από τη Ρεάλ Μπέτις στράφηκε σε έναν άλλον έλληνα ψηλό. Τον Γιάννη Κουζέλογλου.

Ο 28χρονος φόργουορντ, αφήνει το Λαύριο για τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, εκεί όπου έχουν ήδη αγωνιστεί ο Κώστας Βασιλειάδης (με την Κάθερες) και ο Γιάννης Δημακόπουλος (με την Αλμπαθέτε), ενώ στο παρελθόν έχει παίξει εκεί και ο Νώντας Παπαντωνίου. 

Ο Κουζέλογλου θα αποχαιρετήσει σήμερα την ομάδα του Λαυρίου, πριν την απογευματινή προπόνηση, η οποία θα είναι και η πρώτη για τον Γιώργο Λιμνιάτη. Από εκεί και πέρα, αναμένεται άμεσα να αποχωρήσει για την Ισπανία και τη Μπούργος, την οποία και θα ενισχύσει στην προσπάθειά της για ένα καλό πλασάρισμα στα play off εν όψει των μονομαχιών για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, Liga Endesa.

Στο μεταξύ, το Λαύριο -με τη σειρά του- που έχει κενή θέση ξένου, για να καλύψει το κενό του Κουζέλογλου, σκέφτεται να απευθυνθεί στον Άρη για να αποκτήσει τον Ντάνζελ Πουριφόι. Ο Αμερικανός βρίσκεται εκτός ρόστερ από τη στιγμή που επιστρέφει στη δράση ο Ισμαέλ Σανόγκο και οι Θεσσαλονικείς είναι κάτι περισσότερο από θετική ώστε να τον παραχωρήσουν.

Το Λαύριο με τη σειρά του, ξέρει ότι στην αγορά δεν πρόκειται αυτή τη στιγμή να βρει... ευκαιρία και από τη στιγμή που ο Πουριφόι είναι ήδη στην Ελλάδα βολεύει όλες τις πλευρές και όλες τις καταστάσεις.