O ΛεΜπρόν δεν δίνει ούτε ένα δολάριο στον Ίλον Μασκ για να τον αναγνωρίσει το Twitter

ΛεΜπρόν Τζέιμς

i

@ photo by Justin Ford / Getty Images / Ideal Images

O ΛεΜπρόν δεν δίνει ούτε ένα δολάριο στον Ίλον Μασκ για να τον αναγνωρίσει το Twitter

Γιώργος Γαβριλάκης 13:41 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 01.04.2023

Ο Ίλον Μασκ ζητάει 8 ευρώ το μήνα για όσους... influencers επιθυμούν να έχουν τη σήμανση επίσημου λογαριασμού στο Twitter και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δηλώνει πως δεν πρόκειται να δώσει ούτε δεκάρα τσακιστή!

Όταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ενημερώθηκε πως για να παραμείνει αναγνωρισμένο μέλος της κοινότητας του Τwitter θα πρέπει να πληρώσει άρχισε η... δυσφορία. 

Το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που από τις 27 Οκτωβρίου του 2022 έχει περάσει στην ιδιοκτησία του δεύτερου πιο πλούσιου ανθρώπου στον πλανήτη, του Ίλον Μασκ -πρώτος για την ιστορία είναι ο Μπέρναρντ Άρνολντ της Louis Vuitton- και ανακοινώθηκε πως από την πρώτη μέρα του Απρίλη (από σήμερα δηλαδή) όποιος χρήστης επιθυμεί δίπλα από το όνομά του να διαθέτει το χαρακτηριστικό μπλε σύμβολο ταυτοπροσωπίας θα πρέπει να πληρώνει 8 δολάρια το μήνα. 

Νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στο ΝΒΑ με... παράλληλο τουρνουά εντός της κανονικής περιόδου κι ελεύθερη χρήση κάνναβης
NBA

12:50 - 01.04.2023

Νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στο ΝΒΑ με... παράλληλο τουρνουά εντός της κανονικής περιόδου κι ελεύθερη χρήση κάνναβης

Η Ένωση Παικτών, το ΝΒΑ και οι ιδιοκτήτες των ομάδων ήρθαν σε συμφωνία για τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας που περιλαμβάνει ένα εντός της σεζόν τουρνουά (κάτι σαν Κύπελλο) με Final Four που πιθανότατα θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας και ολοκληρωτική έξοδος της κάνναβης από τη λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες.

Πολλοί influencers, από διάφορους κλάδους, αλλά ειδικά αθλητές, έχουν εκδηλώσει την απογοήτευσή τους για τις πρακτικές της νέας διοίκησης του twitter. Οι περισσότεροι δεν έχουν αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσουν τη συνδρομή και μάλλον θα συμβουλευτούν πρώτα τους οικονομικούς τους αναλυτές για να αποφασίσουν αν και πόσο θα τους επηρεάσουν τα νέα δεδομένα. 

Ο ΛεΜπρόν πάντως, δεν θέλει να συμμετέχει σε αυτή την ιστορία. Αν και πολύ ενεργός στα social media, εξήγησε με απόλυτο τρόπο ότι δεν πρόκειται να πληρώσει ούτε δεκάρα τσακιστή. «Σύντομα θα δείτε να εξαφανίζεται το μπλε σύμβολο δίπλα στο όνομά μου», έγραψε σε ανάρτησή του για να συμπληρώσει πως «όσοι με ξέρετε αντιλαμβάνεστε πως δεν πρόκειται να πληρώσω». 

Φυσικά, δεν εννοούσε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει, ούτε ότι τσιγκουνεύεται. Απλώς, ο 38χρονος σούπερ σταρ των Λέικερς και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών δεν συμφωνεί με την πρακτική του Μασκ. 

Το γεγονός ότι η είδηση της νέας χρέωσης συνέπεσε με την πρωταπριλιά έκανε κάποιους να θεωρούν πως η ιστορία ήταν ένα... ψέμα. Παρόλα αυτά ο Μασκ έχει ανακοινώσει από τον Νοέμβριο ότι η μέρα των χρεώσεων και των συνδρομών στο Twitter έχει ήδη προγραμματιστεί.