Μετά τον Πάπα και τον Τραμπ ήρθε η ώρα του ΛεΜπρόν και η φωτογραφία του τρέλανε την Αμερική (gallery)

Μετά τον Πάπα και τον Τραμπ ήρθε η ώρα του ΛεΜπρόν και η φωτογραφία του τρέλανε την Αμερική (gallery)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:17 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:21 - 01.04.2023

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εμφανίστηκε με καταπληκτικό ροζ σύνολο, κολλητό μπλουζάκι, ασορτί φούστα και τσαντάκι χειρός. Η φωτογραφία του που προέκυψε από... artificial inteligence αλγόριθμο έγινε αμέσως viral σε όλο τον πλανήτη, ακολουθώντας τα χνάρια του τράπερ Πάπα Φραγκίσκου και του φυγά Ντόναλντ Τραμπ.

Στην εποχή μας πλέον, το... photoshop και η επεξεργασία φωτογραφικών αυτού του επιπέδου θεωρείται απαρχαιωμένη τεχνολογία. Διότι, κυριαρχεί η δημιουργία εικόνων μέσα από αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης (artificial inteligence). Έτσι έχουν προκύψει εντυπωσιακά αποτελέσματα και εμπνεύσεις που κάποιες φορές προκαλούν, κάποιες άλλες διασκεδάζουν τον κόσμο, καμία φορά... προβληματίζουν κιόλας. 

Προ ημερών το δημιούργημα της ΑΙ τεχνολογίας ασχολήθηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο και τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο πρώτος εμφανίστηκε ως... τράπερ και ο δεύτερος ως κυνηγημένος από το FBI εγκληματίας. 

Τώρα, ήρθε η σειρά του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Μετά τον ποντίφικα και τον τέως πλανητάρχη, ο Βασιλιάς του ΝΒΑ εμφανίστηκε με μία καταπληκτική ροζ φούστα, ένα κολακευτικό για την γράμμωσή του κολλητό t-shirt ίδιας απόχρωσης και αντίστοιχο τσαντάκι χειρός. 

Αν και υποψιασμένοι πλέον οι... σέρφερ του internet, κάποιοι fan του την πάτησαν! Πίστεψαν ότι όντως ο ΛεΜπρόν βγήκε βόλτα στο Λ.Α. με πρωτοποριακές στυλιστικές επιλογές, ενώ το αφήγημα έλεγε ότι με τη φούστα του πήγε στο πάρτι γενεθλίων της κόρης του. 

Σύντομα ο πλανήτης κατάλαβε πως η φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου αφορούσε αποκύημα της φαντασίας και προϊόν της ανησυχητικά αναπτυσσόμενης AI τεχνολογίας.