Ο Λούκα Βιλντόζα στο Sportal: «Μοναδικό συναίσθημα - Ο Σλούκας έβαλε την ομάδα στις πλάτες του»

Ο Λούκα Βιλντόζα στο Sportal: «Μοναδικό συναίσθημα - Ο Σλούκας έβαλε την ομάδα στις πλάτες του»

Χρήστος Τσάλτας 11:42 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 29.05.2024

Ο Λούκα Βιλντόζα δεν μπορούσε να βρει λόγια για να περιγράψει την επιτυχία του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, μιλώντας στο Sportal και αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα για την παρουσία του.

Ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της Ευρώπης. Όχι για πρώτη, αλλά για έβδομη φορά στην τεράστια ιστορία του. Έπειτα από 12 χρόνια απουσίας από τα Final 4, το τριφύλλι επέστρεψε και το έκανε με τρόπο εμφατικό, φορώντας το στέμμα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορούσε να σταματήσει την ορμή των παικτών του Εργκίν Αταμάν, καθώς όσοι μπήκαν στο παρκέ έδωσαν το κάτι παραπάνω για να έρθει η επιτυχία αυτή.

Ο Ντίνος Μήτογλου στο Sportal: «Πετάμε στα σύννεφα, αξίζαμε να πάρουμε την Euroleague»
EUROLEAGUE

11:17 - 27.05.2024

Ο Ντίνος Μήτογλου στο Sportal: «Πετάμε στα σύννεφα, αξίζαμε να πάρουμε την Euroleague»

O Ντίνος Μήτογλου μίλησε στην κάμερα του Sportal για την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού τίτλου του Παναθηναϊκού, περιέγραψε το συναίσθημα του και μοιράζεται την αδρεναλίνη που ένιωσε στα τελευταία λεπτά.

Ανάμεσά τους και ο Λούκα Βιλντόζα, που έκοψε ένα από τα διχτάκια του γηπέδου και το κράτησε ως ενθύμιο. «Δεν είναι πολύ βαρύ, αλλά είναι από τα ωραιότερα κολιέ που έχω βάλει ποτέ μου», παραδέχτηκε μιλώντας στο Sportal, για να περιγράψει στη συνέχεια το συναίσθημά του.

Ή για την ακρίβεια, να προσπαθήσει να βρει τις λέξεις να το περιγράψει. «Είναι απίστευτο το να παίζεις στο Final 4 είναι μοναδικό feeling και εγώ θα το πανηγυρίσω με την ψυχή μου».

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Αταμάν τον κάλεσε από τον πάγκο και εκείνος όχι μόνο ανταποκρίθηκε, αλλά έδωσε λύση με τρίποντο. Μια στιγμή... λύτρωσης για τον ίδιο. «Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά είναι απίστευτο. Και μόνο η παρουσία σε Final 4 είναι εξαιρετικό, πόσω μάλλον να κατακτάς το τρόπαιο», για να προσθέσει στη συνέχεια ότι «προσπάθησα με το δικό μου τρίποντο να βοηθήσω την ομάδα μου να το καταφέρει όπως και έγινε».

Ο κόσμος έδωσε δυναμικά και μαζικά το παρών στο Final 4 κάνοντας την Uber Arena να θυμίζει ΟΑΚΑ. «Νιώσαμε σαν να παίζουμε εντός έδρα. Ήταν τρομερή η υποστήριξή τους και μας βοήθησαν πολύ», εξήγησε ο Αργεντινός γκαρντ, που για το τέλος αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα.

«Είναι εξαιρετικός. Έβαλε την ομάδα στους ώμους του και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτόν», ήταν τα λόγια του.