Ο Μάικ Τζέιμς το έχει κάνει ΞΑΝΑ κόντρα στη Ρεάλ! (vids)
i

Τζέιμς / © Euroleague

Ο Μάικ Τζέιμς το έχει κάνει ΞΑΝΑ κόντρα στη Ρεάλ! (vids)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 11:07 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 09.12.2022

Ο Μάικ Τζέιμς έβαλε ένα μεγάλο τετράποντο απέναντι στη Ρεάλ, κάτι που κάνει δια δεύτερη φορά στην καριέρα του απέναντι στους Ισπανούς!

Ο Μάικ Τζέιμς με ένα έμμεσο τετράποντο έστειλε το ματς της Μονακό με τη Ρεάλ στην παράταση, εκεί όπου οι Μονεγάσκοι πήραν εν τέλει τη νίκη. Βέβαια, αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ο χαρισματικός γκαρντ έχει κάνει την διαφορά με τρίποντο και φάουλ κόντρα στη Βασίλισσα! 

Συγκεκριμένα ο έχει κάνει ξανά πριν από 2 χρόνια και συγκεκριμένα το 2020, όταν ακόμα φορούσε τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έπαιζε υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη. 

Με το σκορ στο 70-71, ο Μάικ Τζέιμς πήρε την τελευταία επίθεση, έκανε την προσποίηση και εκτέλεσε από τη γωνία, βάζοντας ένα μεγάλο καλάθι και παίρνοντας και το φάουλ! Έτσι, διαμόρφωσε το 74-71 και χάρισε στην ομάδα του μια μεγάλη νίκη (74-73 τελικό). 

Αυτή τη φορά, ξανά απέναντι στη Ρεάλ, πυροβόλησε με τον ίδιο (σχεδόν) τρόπο! Πήρε τη μπάλα στο hand off από τον Μπράουν, σηκώθηκε από την κορυφή και ευστόχησε, με τον Έντι Ταβάρες να του κάνει το φάουλ. Έτσι, με τη συμπληρωματική βολή έκανε το σκορ 88-88 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, εκεί όπου οι Μονεγάσκοι θριάμβευσαν!