Ο Ματέο... προειδοποιεί στην Ρεάλ: «Το ρεκόρ δεν δίνει τίποτα, πρέπει να κερδίσουμε όταν έρθει η ώρα»

Τσους Ματέο

Ο Ματέο... προειδοποιεί στην Ρεάλ: «Το ρεκόρ δεν δίνει τίποτα, πρέπει να κερδίσουμε όταν έρθει η ώρα»

Sportal newsroom 15:16 - 08.11.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια και ο Τσους Ματέο χτύπησε καμπανάκι, επισημαίνοντας πως το ρεκόρ στο ξεκίνημα της σεζόν δεν παίζει ρόλο, καθώς η συνέχεια έχει πολλές δυσκολίες.

Με το πόδι στο γκάζι έχει μπει η Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι αήττητη σε Ισπανία (9-0 ρεκόρ) και Ευρωλίγκα (5-0). Οι Μαδριλένοι ετοιμάζονται για την αναμέτρηση κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια και στόχος τους είναι μόνο η νίκη, για να βελτιώσουν το συνολικό ρεκόρ τους στο 15-0.

Παρ' όλα αυτά, ο Τσους Ματέο δεν μένει στην εκκίνηση της ομάδας του, γνωρίζοντας πως η συνέχεια της σεζόν περιλαμβάνει ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια.

Ο Ισπανός προπονητής τόνισε: «Είναι ένα ρεκόρ που δεν μας δίνει τίποτα. Δεν έχει μεγάλη σημασία αν κερδίζεις 15 παιχνίδια στη σειρά ή αν χάνεις 15 παιχνίδια στη σειρά. Έχει μεγάλη αξία να κερδίζεις σε επίπεδο Euroleague και Liga Endesa και να σου δίνει σταθερότητα στη δουλειά σου. Όμως πρέπει να κερδίσεις όταν έρθει η ώρα.

Αυτό θα γίνει τον Φεβρουάριο, στο Copa del Rey και τον Μάιο με τον Ιούνιο, όταν θα κριθούν οι μεγάλοι τίτλοι. Μέχρι τότε έχουμε περίπλοκα τεστ, όπως αυτό της Πέμπτης κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια. Είναι μια σπουδαία ομάδα με εξαιρετική διαχείριση, παίζει πολύ καλά και έχει πολύ καλούς παίκτες. Έχουν όλα θα μπορούσε να ζητήσει μια ομάδα υποψήφια για πλέι οφ».