O Μουμπρού προανήγγειλε ενίσχυση για την Βαλένθια

Άλεξ Μουμπρού

i

Photo by Juan Navarro/Euroleague Basketball via Getty Images

O Μουμπρού προανήγγειλε ενίσχυση για την Βαλένθια

Sportal newsroom 14:54 - 25.12.2023

Την ώρα που οι τραυματισμοί έχουν «χτυπήσει» την Βαλένθια, ο Άλεξ Μουμπρού προανήγγειλε ενίσχυση, τονίζοντας πως είναι προφανές ότι η ομάδα του δουλεύει στον τομέα αυτόν.

Με νοσοκομείο μοιάζει η Βαλένθια το τελευταίο διάστημα. Η ισπανική ομάδα έχει χάσει με τραυματισμούς τρία πολύ σημαντικά κομμάτια του ρόστερ, τους Τζάρεντ Χάρπερ, Βίκτορ Κλαβέρ και Σέμι Οτζελέγιε, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει αγωνία και για την κατάσταση του Άλεξ Ινγκλές, που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Γρανάδα.

Για το λόγο αυτό άλλωστε αποκτήθηκε ο Τζάστιν Άντερσον, με σκοπό να δώσει λύσεις στην ομάδα του Μουμπρού, την ίδια στιγμή που ο Ισπανός κόουτς τόνισε πως οι κινήσεις δεν σταματούν εδώ. Διότι το ρόστερ έχει κενά και σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού για τη συνέχεια της σεζόν.

«Είναι προφανές ότι χρειάζεται να προχωρήσουμε σε απόκτηση παικτών. Χρειαζόμαστε προσθήκες επειδή μας λείπουν παίκτες. Η ομάδα έχει ψάξει και δουλεύει πάνω σε αυτό», ήταν τα λόγια του Ισπανού προπονητή, που έδειξε πως η Βαλένθια θέλει ενίσχυση ενόψει συνέχειας.