Ο Μπεν Μπέντιλ αποχαιρέτησε τον Ερυθρό Αστέρα

Μπεν Μπέντιλ

i

Euroleague

Ο Μπεν Μπέντιλ αποχαιρέτησε τον Ερυθρό Αστέρα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:35 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:39 - 02.07.2023

Ο Μπεν Μπέντιλ αποτελεί παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα, με τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, να λέει το δικό του «αντίο» στους Ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου.

Ο Ερυθρός Αστέρας αποχαιρετά τον Μπεν Μπέντιλ, με τον έμπειρο φόργουορντ να αποχωρεί από τους Σέρβους.

Ο Μπεν Μπέντιλ αποτέλεσε βασικό γρανάζι στην φετινή ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, με τον ίδιο να μετράει στην EuroLeague 8.4 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ, ενώ τα νούμερά του κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα και στην ABA Liga.

Με τον Ερυθρό Αστέρα κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο Σερβίας, ενώ είναι φυσικά γνωστός στο ελληνικό κοινό λόγω της παρουσίας του σε Περιστέρι και Παναθηναϊκό τα προηγούμενα χρόνια.

Ο πρώην (πλέον) παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος, όπως είπαμε, παρελθόν από την ομάδα του Βελιγραδίου, μέσω των social media, είπε το δικό του «ευχαριστώ» στον κόσμο και τον οργανισμό των Ερυθρόλευκων.

«Άλλη μια εποχή στα βιβλία... Αξέχαστες αναμνήσεις με μια σπουδαία ομάδα παιδιών. Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα θα έχουν για πάντα μια θέση στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους για όλη την αγάπη στα εύκολα και τα δύσκολα. Πραγματικά σας εκτιμώ όλους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γκανέζος φόργουορντ.