O Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος στο Sportal: «Θα επιστρέψουμε του χρόνου και πάλι με στόχο την κορυφή της Euroleague»

O Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος στο Sportal: «Θα επιστρέψουμε του χρόνου και πάλι με στόχο την κορυφή της Euroleague»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 01:15 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 29.05.2024

Στην κάμερα του Sportal ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος εξήγησε τους λόγους που χάθηκε ο ημιτελικός με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σημείωσε πως ο Ολυμπιακός «δεν σταματά να κοιτά την κορυφή».

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος στην κάμερα του Sportal εξήγησε τους βασικούς λόγους που η ομάδα του απέτυχε στον ημιτελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«To ξεκίνημα ήταν πολύ κακό για εμάς», είπε ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρολεύκων» και σημείωσε πως «αφήσαμε τους αντιπάλους μας να βρουν αυτοπεποίθηση, "έχτισαν" πάνω σε αυτή, αλλά εμείς είμασταν υπεύθυνοι που συνέβη αυτό και τους επιτρέψαμε να κάνουν το παιχνίδι τους».

Πλέον, οι Πειραιώτες έχουν άλλη μία υποχρέωση στο Βερολίνο, καθώς την Κυριακή (26/5) θα αγωνιστούν με την Φενέρμπαχτσε στον μικρό και... πικρό τελικό, που θα κρίνει την ανούσια τρίτη θέση της Euroleague. Αμέσως μετά, ο στόχος είναι ένας για τον Ολυμπιακό και αυτός αφορά στην κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος.

«Έχω την πεποίθηση πως θα κερδίσουμε την ελληνική λίγκα», είπε, «το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε υγιείς, καθώς φέτος έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ με τραυματισμούς».

Όταν ξύπνησε ήταν αργά και ο Ολυμπιακός λύγισε από την υπερηχητική Ρεάλ Μαδρίτης
EUROLEAGUE

00:13 - 25.05.2024

Όταν ξύπνησε ήταν αργά και ο Ολυμπιακός λύγισε από την υπερηχητική Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, με σημείο αναφοράς τον Πίτερς, όμως η ανατροπή έμεινε στη μέση, με τους Μαδριλένους να φτάνουν στη νίκη (87-76) και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Επίσης θύμισε πως «είμαστε ομάδα που διεκδικούμε πάντα τον τίτλο. Στην Euroleague θα επιστρέψουμε με τους ίδιους στόχους την επόμενη σεζόν και θα παλέψουμε ξανά για την κορυφή».

Όσον αφορά στους τέως συμπαικτες του στη Ρεάλ, με τους οποίους πέρσι κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Γκος κατέληξε πως «ήθελα να τους νικήσω, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια...».

🔴 Sportal Euroleague Show LIVE:Ο Παναθηναϊκός στον τελικό, ο Ολυμπιακός λύγισε από την απίστευτη Ρεάλ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!